Ki van itt?

Oldalainkat 386 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • spaniramn
Sziasztok!tf-v2-10-hir
 
A módosult rendszerünk első Transformers frissítése az IDW kiadó ongoing sorozatának következő száma, amelyben folytatódik a Nemzetközi incidens címre hallgató történet.
 
Na most, mielőtt bármit is írnék erről, le kell szögeznem, hogy az időzítésünk félelmetesen egybevág a valós eseményekkel, de azért kíváncsi leszek, hogy Kim Jong Un valóban a Csatarobotok élén nyomul-e be Dél-Koreába...
 
Mint azt fentebb említettem, a nemzetközi incidens eszkalálódását megakadályozandó egy Autobotokkal megerősített Égfigyelő alakulat a térségbe indult, ám készülődés közben hatalmas pofonként érte őket az Egyesült Államok elnökének bejelentése, miszerint minden a kibertroni létformákkal együttműködő nemzet ellen komoly megtorlást foganatosítanak. Ezek után a csapat úgy határozott, hogy ennek ellenére folytatják az akciót, ha kell teljes titokban is. A kérdés már csak az, felkészültek-e arra ami rájuk vár?
 
És végezetül egy megjegyzés: az előző részben - némi netes adatbázisbeli kavarodásból kifolyólag - tévedésből Kombatikonként szerepeltek a Csatarobotok, és ennek köszönhetően Pördülőből pedig Vortex lett. A hibát javítottuk, így akik esetleg archiválás végett gyűjti a sorozatot, azok most már nyugodtan letölthetik a javított változatot.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bogs 2013-04-07 10:20
Azt mondja: ERROR 404
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta