Ki van itt?

Oldalainkat 653 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-031-hirSziasztok!

Mint tudjuk, Pókember a testmozgás lelkes híve, aki a környezetében igyekszik mindenkit rábeszélni arra, hogy mozogjon többet, miáltal egészségesebben élhet. Csakhogy most egy olyan időszakánál tartunk múzeumunkban, amikor a meglehetősen nyugodalmas életvitele miatt kissé eltunyult, és ez sajnos idővel meglátszott rajta. Mivel azonban Pókfej nem az a fajta, aki csak úgy elhagyná magát, így hamar elhatározta, visszatér a régi mozgalmasságához.
Sajnos New York lakossága ezt nem díjazta különösebben, pláne amikor a hálószövő a saját gyakorlatai által akarta felhívni a figyelmüket az egészségesebb életre. Mégpedig úgy, hogy bakugrást játszott a járókelőkkel, ahogy azt a képen is láthatjuk.

És most múzeumunk átadja a szót egyik tagtársunknak, aki szintén egy vadonatúj kiállítási darabbal jelentkezett a saját részlegébe:

Elég sok idő telt el azóta, hogy legutóbb frissült a Sepi's Gallery című kis házi kiadványunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz folytatása, csak sajnos az idei évben nem tudom garantálni, hogy minden hónapban menetrendszerűen jöjjenek az új számok. Mindenesetre remélem, hogy a nyár közepére-végére helyreáll a rend és ismét folyamatosan, az eddig megszokott szerint fog folytatódni a képgyűjteményalbum. Addig is jó szórakozást a tizenötös számhoz.

sg-15hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-04-26 18:16
a galéria megint fantasztikus :)
Ezúttal kobold Királynő és Wirchbalde az Ász. huh. :) (Jöhetnek azonnal, kopogni se kell :)

Ahogy látom. Három traktor sem tudott volna elvontatni a Börzéről :(
Az árak milyenek voltak? Szerintetek?
# Éjüvöltő 2013-04-26 19:00
asszem ez a rész kellőképpen dinamikus volt ! :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta