Ki van itt?

Oldalainkat 1561 vendég és 0 tag böngészi

f4-014-hirSziasztok!

A múlt havi klasszikus F4 hidegháborús bugyutaságai után elővesszük a mára kissé megmosolyogtatóbb, mégis nosztalgikus hangulattal kísért hatvanas évek sci-fijeinek bugyutaságát. A tizennegyedik füzetben ugyanis visszatér két korábbi ellenfél, a Bábos és a Torpedó, ám meglepő módon nem egy összefogás segítségével, pedig ugye ezt várná el az ember. Ám a korra abszolút nem jellemző módon Kirby és Lee egy csavarral rakja össze ezt a két ellent, ami az akkori kommersz fogyasztók szemében bizony döbbenetes írói bravúrnak számított.
(Azért ne feledjük, hogy ezüstkori képregényekről van szó, tehát bizonyos szempontból a léc elég alacsonyan van… másrészt talán ez volt a képregények legtöbb ötletét és legnagyobb kreativitást követelő korszaka, pont az ilyen folyamatos határfeszegetések miatt.)
A színpad tehát hamar előáll, hőseink pedig velünk együtt vethetik magukat az óceán és a kalandok mélyére. A füzet, mint az összes klasszikus F4, továbbra is Peter P közreműködésével készült.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-05-04 17:29
Tényleg igaz az, amit olvastam a képregényeladások elemzésénél, hogy a Marvel kiégett és nem kreatív többé, nem tud megújulni? Aggódok ! :-(
# talgaby 2013-05-04 20:57
Igaz. Másrészt ennél sokkal durvább művészeti halált is átélt már a cég. A jelek szerint cirka 12 évente totálisan elvesztik a realitásérzéküket, lassan összeomlanak, aztán egész durván újrakezdik. Valahogy úgy, mint a DC tavalyelőtt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta