Ki van itt?

Oldalainkat 439 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

barry-ween-v2-2-hirNos, eltelt némi idő azóta, hogy kitettük a Barry Ween második sorozatának első számát, szóval épp ideje, hogy jöjjön a folytatás. A második sorozat középső füzetében visszalátogatunk egy kicsit a múltba. Onnan is a vadnyugatra, ám nem igazán a filmekben látható változatába. Az itteni vadnyugat egy kicsit… reálisabb. És mocskosabb. Főleg mocskosabb. A szó erőteljesen fizikai értelmében. Elvégre egy olyan korszakról beszélünk, ahol a fürdés sokszor a szökőévek intézményéhez igazodott, és ahol nem létezett köztisztaság-felügyelet sem.
Ebben a korban kell helyt állnia hőseinknek úgy, hogy alig hat órájuk marad arra, hogy visszatérjenek a jövőbe. És itt nem nagyon segítene nekik 2,1 gigawqatt energia, se egy 88 mérföldes órára felgyorsított, színes füstöt eregető gőzmozdony.

Ezen kívül most valószínűleg rekordot döntünk, ugyanis sikerült az előző után alig másfél héttel megírnom az amerikai eladásos listaelemzés következő darabját. Az áprilisi helyzet a tengerentúlon most erősen a kicsiknek kedvezett, közülük is az egyik iszonyatosan nagyot dobott. A részletekről a szokásos helyen lehet tájékozódni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-05-14 18:02
dinamikus, nyers :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta