Ki van itt?

Oldalainkat 474 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja
Sziasztok! tf-drift-01-hir
 
Mai frissítésünk tárgya egy újabb Transformers mini nyitánya, mely ezúttal is egy központi karakterre fókuszál, aki ezúttal nem más mint a Dicsőség Megatronnak címre hallgató szériában debütált rejtélyes figura - igen, rejtélyes, mivel kapott ugyan egy Reflektorfényben füzetet, mégsem sokat lehet tudni róla. Ő nem más, mint Drift, az egykori Álca, aki végül elhagyva korábbi társait az Autobotok mellé szegődött, de a miértekről és a hogyanokról nem sok szó esett. Eddig.
 
Történetünk ott kezdődik, hogy egy Patthelyzet nevű Álca összetűzésbe keveredik felettesével, Zűrzavarral, mivel nem tartotta magát annak parancsához, a főnök pedig - siker ide vagy oda - kissé rossz néven veszi az ilyesmit. Miután főhősünk kénytelen a távozást választani, kezdetét veszi hosszú, személyre szabott exodusza, melynek során régi társakkal kerül szembe, de újakra is szert tesz, mígnem végül eljut arra a pontra, amikor kénytelen megkérdőjelezni magában az Álcák minden eszméjét, ami korlátlan lehetőségeket tár fel előtte. A döntés már megszületett, de most végre azt is megismerhetitek, hogy mi vitte őt végül az Autobotok útjára. Jó olvasgatást!
 
 
 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# pdzs88 2013-05-20 11:26
A bejehyzés címe nekem a terminátort juttatja eszembe... pedig az, meg a Transzformers, az két külön történet. A napokban fogom majd újranézni a Transformers filmeket. De olvastam pár Transformerses fanfictiont angol nyelven.
# KiD2 2013-05-21 21:20
Azért pont a Megváltásban elégé a Transformerst utánozták. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta