Ki van itt?

Oldalainkat 334 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja
05-25-avengers-271-01Tovább robogunk az Ostrom felé vezető úton a Bosszú Angyalainak 271. részében. Melynek legelején Darázs, az Angyalok vezetője, szembetalálja magát Torpedó váratlan és engedély nélküli távozásának hírével. Ráadásul ennek örvén kirobban közte és Herkules között a már több rész óta halmozódó feszültség is, aminek eredményeképpen Herkules feldúlva távozik a kúriából, hogy valahol máshol higgadjon le. Ha ez nem lenne elég, Darázs hírt kap, hogy betörtek hozzá, és amikor felpörögve hazatér, egy meglepetés vendéget talál, aki nem más, mint Palatínus!
Közben Csodakapitány meglátogatja Freeman ügynököt, aki aggasztó hírekről számol be, mivel nemrég több szuperbűnöző is megszökött. Vajon mi lehet a háttérben? De Monica nem sokat gondolkodhat ezen, mert a Dane által a képességei használatával kapcsolatos kísérletekkel kell törődnie, aminek révén hamarosan a Napnál találja magát, ahol furcsa dolgok történnek vele…
Foglaljuk össze az eddigieket: Namor lelépett, Herkules lelépett, Csodakapitány a Napnál, Amerika Kapitány távol… Nem a legjobb a helyzet, amikor színre lép Szürke Vízköpő és Sikoltó Mimi, hogy magukkal vigyék az új Fullánkot, és csak Darázs, valamint Palatínus és a Lovag nézhet velük szembe. Vajon mire lesz ez elég?
A történet végén pedig bejelentkezik Namor, hogy egy kicsit még lelassítson minket az Ostrom felé vezető úton…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-05-25 23:36
Respect ! Régi szép idők ! Hogy tudtak már (még) rajzolni !
:( hogy hiányzik az a hangulat. Ma meg !
Age of Ultron ! Ha ezt meghallják inkább mind nyugdíjba mennek- az összes Bosszú
angyal. :)
# Farek 2013-05-26 21:15
Igen, ez a klasszikus időszak nekem is nagy kedvencem.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta