Ki van itt?

Oldalainkat 473 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja

life-of-scrooge-01-hirA gyereknap környéki nagy Disney-dömping utolsó felvonásaként folytatjuk a Dagobert McCsip életéről szóló történetfolyamot. Vagy lehet, hogy inkább elkezdjük, hiszen ma az első fejezetet tesszük elérhetővé mindenki számára, ami P. Eryka első beírását is takarja egyben. A füzet kirakására bő egy évet várt az elkészítése óta, ám reméljük, mindenki számára megérte ez a várakozás.
Az időpont 1877, Dagobert McCsip tizedik születésnapja, melyet a McCsip-klán örököse szülővárosában, Glasgow-ban tölt. A kiskacsa életében először keresi fel a klánja földjét, ami még mindig ott áll a család ősi, bár kissé romos vára, ahonnan századokkal ezelőtt űzték el őket. Rajta egy családdal, akik mindent megtennének azért, hogy száműzzék a birtok jogos tulajdonosait és végre megkaparintsák maguknak a földet.
Az első fejezet igen erősen indítja a sorozatot, hiszen Rosa belezsúfolta Dagobert őseinek tetteit, bemutatta a leendő milliárdos családját, közvetlen gyökreit, és még mellé betekintést nyerhetünk a későbbi mágnás leleményességébe, amely a világ leggazdagabb kacsájává tette őt. Mindent összevetve egy roppant sűrű sorozatindítást tekinthetünk meg most.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-05-28 15:22
Köszönöm ! ez az amit előxör vártam !:DDD
Királyság !
# Erik11 2013-05-28 15:27
Folyton ezt mondtam -Mikor jön már az első fejezet? És végre itt van. Köszönöm.
# Farek 2013-05-28 20:28
Olvassa mindenki ezt a történetfolyamot, csakis ajánlani tudom.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta