Ki van itt?

Oldalainkat 814 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja
Sziasztok! tf-v2-12-hir
 
Szemfüles olvasóink már bizonyára észrevették, hogy a jobb oldalon látható Újdonságok listáján már egy ideje ott virít mai frissítésünk alanya, a Transformers v2 12. száma, amely pedig nem más mint a Nemzetközi incidens címre hallgató történet negyedik, utolsó felvonása.  Az ok, amiért ez a cikk később lát napvilágot, mint maga a füzet, egyszerű. Most zuhantam haza egy 24 órás horgászversenyről, ami totálisan lemerített, ráadásul a készülődés közepette teljesen kiment a fejemből, hogy még erre a maira is figyeljek, így engedelmetekkel nem sokáig húznám a mondókámat.
 
Az Autobotok Optimusz vezetésével összecsaptak a Csatarobotokkal, és a visszavágó ezúttal nagyon nem kedvez az Álca csapatnak. Azonban minden megváltozik, amikor a hadszíntéren felbukkant egy harmadik fél is: a kínai érdekeket védelmező Predakonok. Az Autobotok két tűz közé kerülnek, miközben az Égfigyelő parancsnokság egy kínos ténnyel kénytelen szembesülni: egy árulónak köszönhetően az egész világ tudomást szerzett az amerikai kormány és az Autobotok között köttetett titkos megállapodásról, így a  szigorúan titkosnak indult, de időközben nemzetközi incidensé terebélyesedő bevetés robbanásponthoz ért. Hogy mi sül ki ebből? Hamarosan kiderül... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-06-02 17:13
Azon gondolázom milyen földönkívülinek indult ez az egész: átváltozni képes robotgépek, élő fegyverek.
De mára gyakorlatilag emberi érzelmeket, humán cselekvéseket vettek fel,és egyre kevésbé változnak át. voltaképp átvették a mitológiai óriások helyét. :-(
# talgaby 2013-06-02 17:29
Ugyanakkor, valljuk be, a kezdeti képregények nem igazán voltak mások, mint nagy játékrobotokkal megírt gyermeki képzelgések. Ami persze nagyon lefedi a valóságot, ám a sztorik mögött nem igazán volt motiváció azon túl, hogy Álca = rossz, Autobot = jó; és azért harcolnak, mert csak. Én azért imádom a DW-t és Furman ottani műveit, mert élőlényeket csinált a játékokból: okaik lettek, filozófiájuk, vallásuk, mitológiájuk, lett mindennapi életük az állandó püfölésen túl… szóval élőkké váltak. (Mondjuk ez az ongoing itt inkább egy Image-szuperhőscsapatra emlékeztet, ahol a jellemek változatossága a nulla felé közelít és az egész élet a hadakozásból áll, némi kötelező politikai intrikával, és szia.)
# KiD2 2013-06-03 08:16
Nekem is nagyon régóta az az egyik fő bajom a TF történetekkel - és ez gyakorlatilag a minőségüktől független - hogy a mi szeretett Föld bolygónkon nagyobb különbségeket találni két ország kultúrája között, mint az ő kibertroni hétköznapjaik és egy átlagos emberi, nyugati kultúra között. Furman már a Marvel UK-ban is játszott ezzel, most éppen Roberts csinálja ezt az IDW-nél, aki bitang jó történeteket ír, de még egy nagyot rádob az emberi oldalukra.

Milnével meg az a helyzet, hogy ha nem pofáztatná annyit (tök fölöslegesen) a szereplőit, különösen az embereket, akkor még élvezhető is lenne, amit csinál... De így valami borzasztó lassan pereg. A szuperhős párhuzam találó.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta