Ki van itt?

Oldalainkat 249 vendég és 0 tag böngészi

CSÜTÖRTÖK ÉS SZOMBAT KÖZÖTT ÖSSZESEN HAT FRISSÍTÉST teszünk közzé, vagyis érdemes végiggörgetni a főoldalt, hátha lemaradtatok valamiről!

HirkepA múltkori langyi-mangyi szám után egy kicsit felpörögnek az események a Nyugati Part Bosszú Angyalainak 12. számában, és végre komoly hatalommal bíró ellenségekkel néznek szembe az Angyalok, ami után feltűnik a nyugati parti csapat egyik régi ellensége (és mivel még nem olyan régóta vannak együtt, nincs túl nagy választási lehetőség :) ). De ne szaladjunk a sztori végére, lássunk, mi történik addig is.

Először is az Angyalok kapnak egy rögtönzött divatbemutatót, Energikonnak és Seregélynek köszönhetően. És meg kell, hogy mondjam, Seregély esetében igazán dicséretes a változás, ha értitek, mire gondolok… de Energikont nézve vagy én vagyok teljese vak és bírok elferdült ízléssel, vagy pedig az Angyalok (meg a füzet alkotói), mert ez a ruhának nevezett valami… nem is tudom, hogy fejezzem ki, hogy ne legyek túl plasztikus… béna. De ítéljétek meg magatok.

Na, mindegy, a lényeg, hogy a divat félóra után mindenki megy a saját dolgára, ami pl. Tigra esetében azt jelenti, hogy megvillantja, milyen is egy tüzelő macskalány, majd pedig elhatározza, hogy szakít Pymmel. Aztán mégsem. Kicsit határozatlan a kislány, vagy nem? Ráadásul, mint azt láthatjátok, gyakorol egy kicsit a Tarzan magánszámára is, amivel a Cirqué du Soleil műsorában lépne fel.

De a pihenést rövidre zárja három meglepő (és viszonylag ismeretlen), nagy hatalommal bíró ellenfél érkezése, akik alaposan megizzasztják hőseinket. Ámbár lehet, hogy a kaliforniai nap az oka. Hm, végül is mindegy. Szóval egy intenzív testmozgás végén az Angyalok éppen diadalmasan távoznak, amikor hirtelen fáradtság vesz erőt rajtuk. Vagy talán valaki más van a háttérben…?

Micho és én ismét hoztunk nektek olvasnivalót, remélem, tetszik. Hajrá, olvassatok!

CSÜTÖRTÖK ÉS SZOMBAT KÖZÖTT ÖSSZESEN HAT FRISSÍTÉST teszünk közzé, vagyis érdemes végiggörgetni a főoldalt, hátha lemaradtatok valamiről!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# noneckaa 2013-06-08 13:21
Végre :) régóta vártam. Köszönöm
# Éjüvöltő 2013-06-08 15:46
én is rég várom már :(
akartam is kérdezni miért késik.
Meg hogy a kövi bosszúangyal csoportosulás, meg csodálatos Pókember (semic, rendes) mikor lesz?
:-(
# Éjüvöltő 2013-06-08 16:15
de azért köszönöm, hogy itt kiraktátok az új részt : :) természetesen :D
# talgaby 2013-06-08 20:41
BA lesz jövő héten is, Pókembert meg előző hónapban elfelejtettem (sajna pár magánéleti eset miatt nagyon szétszórt vagyok, a szokásosnál is sokkal jobban), e hónapban betettem 17-re. Semices mostantól véletlenszerűen, bár szerintem a kéthetest tartani fogjuk… úgy ahogy. Mivel kivettük a Múzeumot a szokványos frissítésből, így egy picit nehezebb lesz majd előre tervezni és nyomon követni, az oldal szempontjából ez az ára a potenciálisan nagyobb tempónak.
# Éjüvöltő 2013-06-09 14:25
kösz az infót ! :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta