Ki van itt?

Oldalainkat 387 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • spaniramn

CSÜTÖRTÖK ÉS SZOMBAT KÖZÖTT ÖSSZESEN HAT FRISSÍTÉST teszünk közzé, vagyis érdemes végiggörgetni a főoldalt, hátha lemaradtatok valamiről!

groo-elete-hirTegnap reggel már megismerhettük Groot, a barbárt az Eclipse Comics egyik különszámának segítségével. A mai napon ugrunk egy jó nagyot az időben, a figura legerősebbnek tartott, marveles korszakára. Aragonés és Evanier a Marvelnél töltött tíz évük alatt két különszámmal, vagyis külön könyvvel is előálltak sokak kedvenc barbárjával. Ma az elsőt mutatjuk be nektek, amely a Groo élete címet viseli, és amelyben hősünk születésével és zsenge gyermekkorával ismerkedhetünk meg.
Habár sok franchise esetében a gyerekkiadások rendre jóval, jóval gyengébbre sikerülnek, mint a felnőtt változataik kalandjai (Ifjú Indiana Jones, Ifjú Sherlock Holmes, Ifjú Olsen-banda, Muppet-bébik, Maci Laci és a banda, és a lista még sokáig sorolható), itt szerencsére nem kell tartanunk ettől. Groo pontosan olyan volt már gyerekkorában, mint felnőttként, és a családja is remek mellékszereplőgárdát alkot, hogy együttesen garantálják a sorozattól amúgy megszokott színvonalat. Vagyis készítsétek a sajtszószotokat és merüljetek alá Groo fiatalkorába!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-06-07 10:00
Óriási :DDDDDDDDDDDDDDD
néha kissé átestek a ló túloldalára, de sebaj. :)))
Igazi vérbő fekete komédia :D
# Plotty 2013-06-08 09:30
ez zseniális! :D Komolyan mondom!!! :D

Melyik történetben találja meg a kutyáját?
# talgaby 2013-06-08 20:36
A marveles sorozat 30. számának környékén valahol. Amik itt kikerülnek sima füzetek, ott már rég nála lesz.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta