Ki van itt?

Oldalainkat 375 vendég és 0 tag böngészi

CSÜTÖRTÖK ÉS SZOMBAT KÖZÖTT ÖSSZESEN HAT FRISSÍTÉST teszünk közzé, vagyis érdemes végiggörgetni a főoldalt, hátha lemaradtatok valamiről!

A júniust indító barbár horda utolsó tagja megint csak Groo – aki lehet, hogy három frissítést is kapott gyorsan, ám még így is hátrányban maradt Sonja csütörtöki két kötetével szemben.
A mai kötetünk a Groo halála címet viseli, amelyben… nos, erről nehéz írni úgy, hogy ne rontsa el a történet legjobb poénjait. Maradjunk annyiban, hogy a cím kicsit csalóka, másrészt teljes mértékben igaz.
A kötet megjelenése amúgy legalább olyan kalandos volt, mint a címbéli hős vándorlása. A marveles havi sorozat levelezési rovatában éveken át ott szerepelt „nemsokára” megjelenő kiadványként, mégsem igen akart elkészülni. Ami azért is fura, mert az alkotóját, Sergio Aragonés-t – akit sokan ismerhetnek a MAD magazin margófirkálójaként – az iparág egyik valaha élt leggyorsabb rajzolójának tartják, aki még hetven felé közeledve is rengeteg ifjú titánt lepipált a gyorsaságával és a rajzai részletgazdagságával. Mégis, ezt a kötetet átok ülte: lassan készült, majd amikor megvolt, akkor a kiadó fél éven át tolta a megjelenését… sokan azt hitték, sohasem jelenik már meg. Szerencsére nem így történt, így most mindannyian együtt élvezhetjük ezt a különszámot, benne a képregények egyik legfurcsább halálával.

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-06-09 10:16
Frenetikus :DDDDDDDDDDD
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta