Ki van itt?

Oldalainkat 874 vendég és 0 tag böngészi

hirkepA mai frissítés egy rendhagyó klasszikus. Hogy miért nevezem klasszikusnak a Bosszú Angyalai v1. 5. részét, azt talán nem kell magyarázni. Hogy miért rendhagyó? Azért, mert kivételesen nem az én művem, hanem egy Lord Kang álnéven dolgozó egyéné, és titkos csatornákon jutott el hozzánk. De erről többet nem mondhatok, mert akkor mindnyájatokat meg kellene ölnöm. ;) Így inkább a történetről beszélek egy keveset.

A fenti cím nem a Kék Osztriga (vagy fiatalabbak kedvéért mondjuk: Capella) bárra utal, hanem ellenségek egy különleges csoportjára. Olyan ellenségekre, akiket a magyar Marvel Extra olvasói már ismerhetnek régről, de most az Angyalokkal történt első összecsapásukat meséljük el. Ők pedig nem mások, mint a Lávaemberek.

A hősök - meg az a nyavalyás, tenyérbemászó, idegesítő kis hátsófertálydugasz Rick Jones - éppen visszatérnek az előző (mármint a 4.) részben lezajlott, Hulk és Torpedó elleni csatából. Elég megviseltek, szóval egy kicsit lazítani próbálnak. Mindenki a maga módján. Thornak ez a gyógyítást jelenti, Kapinak pedig az öncélú magamutogatást egy rakás bosszantó kölyök előtt (igen, Rick Jones is köztük van)... És feltűnik Hulk civil alteregója, Bruce Banner is, valamint a szerelme és az ősi ellensége is, a Ross család szép és szörnyeteg párosa.

Felhangzik továbbá egy fájdalmas hang, mely nagy zavarokat okoz Amerikaszerte - pedig Fásy Zsülike tudomásom szerint nem is koncertezett arrafelé - és végül a hősök elindulnak, hogy kivizsgálják az esetet, mely összeköttetésben van egy rejtélyes sziklaképződménnyel is. És itt találkoznak egymással a szereplők, amiből persze nagy üsd-vág-nem apád kerekedik, aminek a végén természetesen a jók győznek, a rózsaszín lávaemberek (hm, talán mégis a feljebb említett bárok állnak a háttérben?) veszítenek, de őket annyira lenyűgözi Thor teljesítménye, hogy a csata után egy szobrot emelnek neki, melyet a mellékelt hírképen láthattok.

Elmondtam a képregényről, amit akartam. Hogy mennyi igaz belőle? Olvassátok el és megtudjátok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-06-15 18:16
Köszönöm ! Bosszú angyalai örökké !
Bosszú angyalait a Népnek ! :DDDDDDDDDDDDDD
"Még, még, még, még - ennyi nem elég"
-2 # solymosgyu 2013-06-15 19:04
Még szerencse hogy engem nem érdekel. Így nem tudsz megölni.
# Farek 2013-06-16 20:59
Idézet - solymosgyu:
Még szerencse hogy engem nem érdekel. Így nem tudsz megölni.

Pontosítsunk. Elméletileg meg tudlak, maximum ne ezzel az indokkal :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta