Ki van itt?

Oldalainkat 915 vendég és 0 tag böngészi

Ma ismét közzéteszünk egy délelőtti frisst a napi főfogás előtt (ami megint mesésnek ígérkezik). A hétfői lendület nem veszett el, megint csak Groo, a barbár egyik kalandját ismerhetik meg azok, akiknek nem volt szerencséjük hozzá a CO-Mixon.
Az Image-féle v3 második füzetében egy picit hátrébb szorul az ezopuszi tanmese és inkább a helyzetkomikumra építő humor kerül előtérbe. A sztori Arbával és Dakarbával* indul, akik a képen látható módon meglehetősen optimistán néznek a szokásos időszaki boszorkánygyűlés elébe.
Akik ismerik ezt a sorozatot, pontosan tudják, hogy Dakarba megjegyzése mit von maga után… Pontosan, Groo odakeveredik a gyűlésre. Márpedig egy közveszélyes(en kétbalkezes) barbár + egy csomó veszedelmes varázskence = totális, és felettébb vicces tömegkatasztrófa.

*Kérdés a potenciális hatfős olvasótáborhoz: van határozottabb igény egy mini magyar Groo-enciklopédiára a részlegen belülre, hasonlóan a Disney-féléhez, csak inkább szereplőkkel? Vagy inkább mindenki meghagyja önmagának a felfedezés örömét?
Mivel Groo világa és szereplőgárdája igencsak terjedelmes, tényleg egy termetesebb olvasói csoport kellene a megvalósulásához.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# matrixhv 2013-06-19 17:39
Nekem valahogy kimaradt Groo, az elmúlt hetek frissítései által került a látóterembe. Remélem nem is szabadul egy ideig. :-) Köszönet érte!
# talgaby 2013-06-19 19:04
Ó, erről rengeteget mesélhetnék, mennyire nem ismerik az emberek… de ez olyasmi, aminél ha egyszer belendülök, sohasem szakad vége az irománynak sem. Így hát szívesen. Sajna a galériában jelzett miniken túl nem sok esély van a folytatásra (a látszattal ellentétben nehéz és fárasztó a fordítása, a beírásába bele se merek gondolni), de így is lesz közel három tucat füzet fenn.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta