Ki van itt?

Oldalainkat 755 vendég és 0 tag böngészi

excalibur 01 hirSziasztok!

Ahogyan az allcomics, mi is kicsit össze-vissza adjuk le a CO-Mixtól megörökölt képregényeket, hogy fenntartsunk némi változatosságot mindazoknak, akiknek valami oknál fogva nem volt szerencséjük ezekhez a kiadványokhoz azon az oldalon.
A mai délelőtti frissítéssel egy újabb francia sorozatot indítunk útjára, ami az Excalibur éneke címet viseli, és amely a fantasy részlegben kapott helyet (nem túl meglepő módon).
A történet a középkori Britanniában játszódik, jóval Artúr és a kerekasztal lovagjainak ideje után, amikor az országot igazából senki sem, egyben pedig mindenki (legalábbis minden nagybirtokos) uralta. Amikor a kereszténység a megszokott békés és testvéri szeretetet árasztó, a saját tanaihoz teljes mértékben alkalmazkodó módon igyekezett elterjedni a nép körében heves etnikai tisztogatás és népirtás által. (És ha ez keménynek tűnik, el se hiszitek, mit kap a korabeli kereszténység a kötetekben!) Ebben a kellemes környezetben találunk rá Merlinre, Artúr egykori varázslójára, egy roppant perverz, koszos, mosdatlan, kezelhetetlen vén kujonra, aki kénytelen szembenézni azzal a ténnyel, hogy egykori világa és a varázslat elenyészőben van. Ráadásul a Tó Úrnője a nyakába akaszt egy tizenéves fruskát, aki a legkevésbé sem visel magán lányosnak mondható jegyeket. Így veszi kezdetét a kaland, amely aztán egyelőre további négy köteten keresztül kíséri majd ezt a furcsa párost.

Plusz… mivel a délutáni, rendes frissítés a gyerekrészleget erősíti, így még most, reggel kikerül az MK vs DC történeti leírásának következő fejezete, amiben Batman nekiáll annak, hogy kiderítse, mi folyik a világukkal.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# fullillegal 2013-06-26 22:35
Ez az Excaliburos sztori kib@szott jóóó :D
Nem tudom mikor vigyorogtam legutóbb képregényen ennyit.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta