Ki van itt?

Oldalainkat 776 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-38-hirSziasztok!

Megkezdődik a Macskanő v3-as cím átmeneti korszaka a 38. számmal. Gondolom, sokan találkoztatok már ilyennel egy ongoing esetében: amikor egy hosszú ideig kitartó író vagy rajzoló távozik, és ha nem találnak rögtön új állandó embert a helyére, akkor gyorsan előkapnak pár alacsony fizetésű emberkét, hogy töltse ki a lyukat. Itt is hasonló a helyzet, a már évekkel ezelőtt kirakott Pfeiffer-érát egy öt részes átmenet előzi meg, amely során megszabadulunk Gulacytól is, cserébe azonban egy eléggé… nos, nem éppen világbajnok történettel kezdjük meg az itteni közlés utolsó szakaszát.
A mostani szám és a következő kettő ellenfele egy megközelítőleg nulla ember által ismert DC-gonosz, aki a Fabatka névre hallgat, és a nevének magyarításán túl igazából sok jót nem lehet elmondani róla: egy olyan kiborg, aki fém helyett fából építette a saját testét. Nem, nem vicc. Egy fakiborg. Ezt tegyétek össze.

Plusz folytatódik a Mortal Kombat vs. DC Universe történeti leírása, ezúttal Sonya Blade hadnagy fejezetével.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Farek 2013-07-02 21:27
Ez tényleg nagyon gáz.
# talgaby 2013-07-02 22:26
A sztori a vége felé némileg jobb lesz, igazából egy gyenge csavarra épít, de legalább a dramaturgiát kicsit helyreteszik. Meg Gulacy is lelép végre, ami *rengeteget* dob rajta.
# pepea 2013-07-03 15:00
talgaby, nekem tetszik, nem is volt "gáz". :) Munkahely feszültségem ellenére kellemesen kikapcsoltam új macskanő képregényhez. :) tényleg nekem tetszik. :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta