Ki van itt?

Oldalainkat 1570 vendég és 0 tag böngészi

awc-v2-13-00-hirMint az előző részben láthattátok, Graviton visszatért és hozott magával pár igazi keményfiút és egy leányt is. A Nyugati Part Bosszú Angyalainak v2. 13. részében pedig megtudjuk, hogy mi lesz a történet vége. Lehet, hogy a 13-as szám balszerencsét hoz a hősökre? (Na, jó, mivel a sorozat még mindig az Angyalokról szól, tudhatjuk, hogy megússzák. De hogyan? Ez kiderül ebből a számból.)

Szóval ott hagytuk abba, hogy megérkezett Graviton, és egy intéssel kiütötte a hősöket, valamint kiderült az is, hogy miért vétette el Tigra az ugrását. A szuperhős képregények zsánerébe passzoló módon jön egy kis monologizálás (á la Hihetetlen család), ami egy eredettörténettel kevert világuralmi tervleírásnak felel meg.

Miután a rosszfiú kiszórakozta magát, minden figyelmét Tigrára összpontosítja, mint azt a mellékelt ábra mutatja. Megértem. Én sem tennék mást. Szóval tesz neki egy olyan ajánlatot, aminek a macskalénye nem tud ellenállni… szerencsére azért van benne egy emberi lélek is, amelynek a segítségével aztán kikászálódik a pácból, majd pedig a jó öreg oszd meg és uralkodj elvet sikerrel alkalmazva leszámol a gonoszokkal is. Nem is rossz egy egyszerű embertől, nem igaz?

Olvassátok hát az Angyalok egy újabb diadalmas kalandját, és ha tetszett, akkor fejezzétek is ki szavazással vagy a fórumon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2013-07-13 17:55
Bosszú angyalai rulez ! Mindenhol és bármely összeállításban ! Mindjárt olvasom... :)
(nagy köszönet előtte)
# Farek 2013-07-14 23:49
Szívesen. Az idei év - nagyjából - biztosítottnak tűnik, szóval havi egy-egy történet várható.
# Farek 2013-07-14 23:50
Mármint mindkét csapat címéből egy-egy havonta.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta