Ki van itt?

Oldalainkat 1529 vendég és 0 tag böngészi

nova-v4-15-hirA mai napon maradunk a Marvelnél (pár hete úgyis panaszkodtak egy másik oldal fórumán, hogy sok a DC és kevés a Marvel… hát tessék, rögtön dupla Marvellel indul csak nálunk a hét), de egy kicsit modernebb érába érkezünk, mint tegnap… jó félszáz évvel későbbibe. Meg némileg messzebbibe. Sok-sok fényévvel messzebbibe.
A Nova v4 15. számáról van szó, amelyben lezárul a három részes történetünk. Megtudhatjuk, milyen érzés ott lenni egy olyan bolygón, amit Galactus éppen bekap uzsonnára, és hogy milyen módon juthat ki egy ekkora slamasztikából az univerzum utolsó megmaradt űrzsaruja. És egyben arra a kérdésre is választ kapunk hogy vajon mi történhetett az eddigi bonyodalmak nagyját okozó mentális parazitával, aki a Galactus által okozott zűrzavarból húzott hasznot.

Bizonyos okokból kifolyólag ma nem lesz MK-frissítés (lehet, betuszkolom Aldarion holnapi marsi füzetéhez), van helyette Bob Kane-es cikk folytatása, amiben már kissé konkrétabb bizonyítékokat próbál találni az eredeti szerző arra, hogy bebizonyítsa, Batman „alkotója” volt talán az amerikai képregényes szakma legnagyobb szélhámosa.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Smertin 2013-07-18 15:37
Köszönöm szépen az újabb részt!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta