Ki van itt?

Oldalainkat 411 vendég és 0 tag böngészi

life-of-scrooge-03-hirA nosztalgikus hétvégi Disney-matiné emlékére indított éves nagy Disney-sorozatunk, Dagobert bácsi élete, eljutott arra a pontra, amikor valódi történelmi személyiségekkel is találkozhatunk a világ leggazdagabb kacsájának élettörténetét elmesélő kalandsorozat Don Rosa által illusztrált – és ismételten csak P. Eryka által beírt – oldalain. És ez egy nagyon hosszú összetett mondat volt.
A harmadik fejezet az első a vadnyugati epizódok közül… lesz még belőlük egypár. Dagobert ebben az időszakban tanulta meg, hogyan éljen meg a pusztaságban, ekkor fejlődött ki benne az a túlélő ösztön, aminek aztán a későbbi kalandjai során igen nagy hasznát vette. Mindez Murdo McKenzie, egy valóban létezett marhabáró szolgálatában kezdődött Coloradóban, az egyik legnagyobb nyugati marhaszállító ösvényen. A másik történelmi alak pedig… ő legyen egyelőre meglepetés. Mert azon kevés amerikai történelmi személyiségekhez tartozik, akit még itt, az öreg kontinens keleti fertályán is garantáltan fel tudunk ismerni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# thak 2013-07-28 23:37
Olyan jó, hogy elindítottátok ezt a sorozatot! Köszi érte! Don Rosa féle képsorok a legjobbak, mai napig rengeteget nevetek rajtuk. Fordítás is tetszik, remekül megy hozzá.
# Péter Parkőr 2013-07-29 09:21
Kezd érni a szokásos Dagobert hozzáállás.
:) már szinte hallom magam előtt a Kacsamesékben lévő hangját.
De rég volt ! :(

a rész: Óriási :)))
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta