Ki van itt?

Oldalainkat 414 vendég és 0 tag böngészi

dolares hirSziasztok!

Mivel múlt vasárnap volt időm nekiülni és az oldallal foglalkozni, ezért most egész hétre jut a délelőtti frissítésekből, amikben benne lesz minden, ami eddig előfordult: CO-s hagyaték, fanartos cuccok és a Múzeum is kétszer jelentkezik. És ez egyben a sorrendet is lefedi.
A szép emlékű CO-Mixtól most egy spanyol képregényt jelentetünk meg. Bár e nemzet nemigen képviselteti magát a hazai képregényes piacon – legyen az papír alapú vagy honosító oldalak termése –, valójában a franciák és az olaszok mellett ők is egész jelentősnek mondható képregényes kultúrával bírnak (és valószínűleg sokat dobhat a helyzetükön, hogy ott van nekik Dél-Amerika kétharmada, ami jóformán ugyanolyan szimbiózisban van a képregényes piacukkal, mint az USA-é Kanadával, amit jól mutat, hogy a mostani füzet is spanyol-chilei produkció). Ennek mutatjuk most be mi egy kicsi szeletkéjét Zerit és Kendra tolmácsolásában, ami a María Dolares (igen, Dollár Mária) címre hallgat, és ami leginkább talán a krimi zsáneréhez áll legközelebb, ezért az Akció kategóriába pakoltuk.
Ahogy a múlt héten Zerit egy másik honosítása kapcsán, itt is elmondhatjuk, hogy senki se számítson a fantázia elszabadulására. Ez egy valóban földhözragadt történet egy állatorvosról, egy rablóbandáról és arról, hogy az emberi természet igazából sokszor meglehetősen a primitív ösztönök szintjén ragadt. Nem lesznek látványos robbanások, politikai cselszövések és egy valamirevaló vudu varázsló sem benne.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Balint 2013-08-01 21:58
Ez nagyon kellemes volt, várható folytatás?
# Zerit 2013-08-02 05:47
Egészségedre :)
Sajnos nincs folytatása, ez egy oneshot. Viszont Sanchez Abulitól (az író) olvasható egy remek sorozat Jordi Bernet rajzaival a Billy Comicson, Felix Vegának (a rajzoló) pedig négy részből álló albuma a C4A-n tekinthető meg.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta