Ki van itt?

Oldalainkat 995 vendég és 0 tag böngészi

f4-015-hirA héten Marvel-fronton erősen retro lázban égünk majd, ugyanis két füzetet is kiteszünk a hatvanas évek terméséből. Ezek közül az első a Fantasztikus Négyes 15. száma, továbbra is Peter P közreműködésével.
Az előző füzet egyik tulajdonsága némileg áthat a mostani kalandunkra is, mert a sztori felépítése erősen az ezüstkort idézi, csak ezúttal a szerintem jobbik fajtából, amikor a sztorit egy nagy csattanóra építették ki, de előtte egy nagyon aprólékosan kidolgozott, részletes mesét kapunk felvezetésként. És mi illene jobban egy aprólékos tervhez, mint az egyik legkorábbi füzetben felbukkant Őrült Alkotó, aki annyira perfektül elsajátította az akkor még nem is létező káoszmatematikát, hogy másodpercre pontosan megmondja nekünk, mi történik New York nem éppen pici városában.
Igen, a sztori hihetetlen, de hát ebben a korban melyik nem volt az? Ugyanakkor tanúi lehetünk az alkotók tervezési képességének, amely végül egy igencsak érdekes eseménysorozatba torkollik, amely aztán természetesen úgy végződik, ahogy azt sejtenénk… de mégsem teljesen.
Ja, és igen. Reed Richards 1962-ben előrébb tartott a biotechnológia terén, mint a mi valóságunk az ezredfordulón. Ami csak azért félelmetes, mert ha egy akkori olvasónak mondanánk, hogy az, amit itt csinál, egy nap valóságos lesz, eléggé kitört volna rajtuk a kerge frász.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# bleek 2013-07-31 10:45
köszönet
volt szerencsém olvasni a essential vol 2-t.az majdnem oan jó mint a bosszú angyalai
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta