Ki van itt?

Oldalainkat 991 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-036-hirSziasztok!

Mint nem egyszer az elmúlt hónapokban, most is két egymást követő napon két új Pókember-füzetet teszünk ki a nagyközönség számára. Mivel ez a mostani a délelőtti frissítés, így természetesen most a Múzeum bővül egy újabb darabbal.
A mai füzetben Pókember társadalmi munkásságát helyezzük előtérbe. Mint sokan tudjátok, az amerikai egészségügyi minisztérium kifejezett kérésére Pókember szerepelt egy drogellenes reklámban, melyet a Marvel jelentetett meg, és amelyhez felkérték Pókfej régi barátját, Harry Osbornt (aki lassan többet hal meg és támad fel, mint az apja), hogy játssza el a drogfüggő szerepét. Mivel a kampány eléggé sikeres volt, így a minisztérium legközelebb már magához Pókemberhez fordult, hogy segítsen nekik a dohányzás visszaszorításában, amelyhez leforgattak egy reklámfilmet.
Az amerikai közszolgálati, pláne egészségmegőrzéssel kapcsolatos reklámokról tudni kell, hogy alapvetően sokkterápiát alkalmaznak. (Aki nem hiszi, itt van egy, ami sokáig ment a tévékben.) Ezért Pókember is erőteljes módszerekkel veszi fel a harcot a bagó ellen: bárkinek a szájában meglátott egy cigit, kiütötte azt, esetenként az illető pár fogával egyetemben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Péter Parkőr 2013-08-02 08:30
Köszönöm a honosítást ! :)))
# talgaby 2013-08-02 16:23
Szívesen, de ez nem honosítás, inkább archív anyag közzététele. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta