Ki van itt?

Oldalainkat 826 vendég és 0 tag böngészi

avengers-v1-087-00-hir copyA beírási nehézségek miatt a mára várt nyugati parti évszám helyett a Bosszú Angyalai 87-es része van terítéken. De ne aggódjatok, ami késik... nos, az nem jön időben :) De, ha minden jól vegy, akkor jövő héten már olvashatjátok a keleti partiak évszámában elkezdett történet folytatását.

De addig is térjünk vissza erre a füzetre. Mivel szinte minden mostanság kikerült BA történetben volt valamilyen visszaemlékezés és eredettörténet, valószínűleg nem túl meglepő, hogy ez is az lesz, de most szinte az egész füzet! Mégpedig nem másé, mint őkirályi felsége, Wakanda királya, Fekete Párduc eredettörténete. Ami nagyjából a szokásos. A kis királyfi elindult szerencsét próbálni, Európában és Amerikában jól kitanult mindeféle mesterséget. Ezek között viszont nem szerepelt az úszás - hiszen azért Afrikában nincs olyan sok víz - és ez látható is a fenti hírképen. A jó T'Challa éppen az úszással próbálkozik, de nem túl nagy sikerrel. Konkrétan Eric, az angolna is három testhosszt vert rá 50 méter gyorson. És ha nem sietne a segítségére egy hű alattvaló, akkor tán bele is fulladna a számára olyannyira ismeretlen közegbe. Mivel pedig egy király mindenhez a legjobban ért, ezért hazatérte után kihirdette, hogy az úszás tiltott tevékenység Wakandában (hiszen nehogy már valaki jobb legyen nála). Nem is hallhattunk eddig a wakandai úszóválogatott olimpiai sikereiről. Persze ez nem tetszett az A.I.M. úszóedzőinek, akik abban reménykedtek, hogy busás fizetést zsebelnek be az oktatással, de egy emelet hangú vita után a Párduc elzavarta őket az országból és megtiltotta nekik, hogy valaha is visszatérjenek.

Vagy valami ilyesmi. Ha nem hisztek nekem, olvassátok el a füzetet, amit ismét Lord Kang és Peter P. készített el az örömötökre.

Plusz!

vas-lexikon-hirEz az a pont, ahol elrabolom a hír felét Farek apótól, hogy egy szép termetes szövegmennyiséget varázsoljak bele. Ugyanis ma a szokásunktól eltérően kvázi dupla frissítést tartunk. Azért kvázi, mert igazából a Marvel enciklopédiánk bővül, mégis egy FanArtba helyezett galériát kaptok, ha a jobb oldalon látható cuki Tony Starkra vagy erre a linkre kattintotok.
Ugyanis a Pókfej 2.0 nevű enciklopédia után Ben Reilly következő nagyobb itteni munkája újfent nem cikként, hanem képi formában jelentkezik (hasonlóan, mint a NewGenen megjelenő ilyesféle írásai) – vagyis egy galéria, nem egy HTML oldal született belőle.
Ezzel kapcsolatban amúgy egy mini közvélemény-kutatás: melyik formátum tetszik inkább nektek? Szép képek vagy kereshető szöveg? Közbeékelés vége.
Az enciklopédia maga nem Tony Stark élettörténetét dolgozza fel – ez viszonylag bő lére eresztve megjelent nem olyan rég a Kingpin Vasember-kötetében –, hanem a páncéljait veszi sorra, innen a címe is: Vasember páncélszekrénye. Egészen a legelső, még teljesen szürke szardíniás doboztól a 2010-es években debütált nanotechnológiát használó ultramodern sci-fi csodákig.
Kétségtelen tény, hogy ez a vasember 3 című film premierje kapcsán lett volna nagyon szépen aktuális és az igazság az, hogy eredetileg arra készült, ám… a készítése némi akadályokba ütközött. Némi, több mint féléves akadályokba. Egy elég hosszadalmas folyamat végére teszünk most pontot ezzel, és némi személyes közbevetés, hogy ez legalább akkora megnyugvással tölt el végre, mint amikor sikerült végre kitennem annak a [cenzúrázva… hajjaj, de még mennyire!] Heroes Rebornnak az utolsó részét cirka öt évvel azután, hogy belefogtunk egy „féléves” projectbe. Egyszóval higgyétek el, tiszta szívből mondom, hogy nagyon jó olvasgatást kívánok ehhez a műhöz minden kíváncsi olvasónk számára, mert végre tényleg megismerhetitek ezt az enciklopédiaszerű válogatást! – talgaby

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Péter Parkőr 2013-08-10 17:25
Köszönöm a BA-t !
csak emlegetni kellett :) Kösz Kalán néni :)
# Péter Parkőr 2013-08-10 17:39
Remélem nem sértődtök meg a kérdésemtől, de miért nem BA 273-as jött?
# talgaby 2013-08-10 17:50
Roppant földhözragadt az oka: mert nincs kész.
# Balázs Zsolt20000910 2013-08-10 23:22
nagyon király leírás lett, csak a vaspókot belerakhattátok volna, de így is tökéletes, szerintem eddig még a felét se tudtam volna
# Farek 2013-08-11 18:50
Idézet - Péter Parkőr:
Remélem nem sértődtök meg a kérdésemtől, de miért nem BA 273-as jött?
Nem, készen van, de még egyébként sem az jönne. Hanem a nyugati parti Angyalok 1. évszáma.
# Ben Reilly 2013-08-16 00:34
Idézet - Balázs Zsolt20000910:
nagyon király leírás lett, csak a vaspókot belerakhattátok volna, de így is tökéletes, szerintem eddig még a felét se tudtam volna


Az már benne volt a Pókfej első kiadásában is és azóta folyamatosan a Kingpin képregényekben.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta