Ki van itt?

Oldalainkat 572 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-37-hirSziasztok!

Nem olyan rég egy klasszikus frissítés kapcsán láthattuk, miként lépett fel pókember a pályafutása elején egy cirkuszban. Sajnos a porondmester machinációi miatt a közönség nagyja elfelejtette, hogy egyáltalán látta őt a sátorban, ám az élmény hősünk számára eléggé maradandó maradt. Elvégre kiskorában ki ne vágyott volna a cirkuszba?
Így hát aztán, miután a kormányzati egészség-megőrzős reklám megint meghozta a kedvét a szórakoztatóiparhoz, Pókunk úgy döntött, megint megpróbálkozik a cirkusszal. Ám tudta, hogy a modern időkben a közönség még látványosabb mutatványokra vágyik, ezért titokban gyakorlatozni kezdett, méghozzá egy lángoló trapézzal. Egy ilyen pillanatában kapta le őt egy lesifotós, akinek a képe most a Múzeumunk kiállításának gyűjteményét ékesíti.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# godemperor 2013-08-16 11:11
Öhm, és regisztrált felhasználó azért nem tudja elolvasni a képregényt, mert... ? Elnézést, de szabadság alatt a reggeli Pókember adag létszükséglet :D
# talgaby 2013-08-16 11:19
Most már tudja. Kimaradt a képregényes cikk élesítése a procedúra végéről. Mostanság egyszerre csinálok sok cikket előre, és sajna becsúsznak folyton ilyen bakik. Ezért olvasható a délutáni is már oldalról, hat órával a hivatalos megjelenés előtt.
# godemperor 2013-08-16 20:42
Hálás köszönet! Akkor nem telik a nap teljesen Pókember-mentesen :) Gratula a jó válogatásokhoz! Comix-tól véletlenül nem fog majd nálatok landolni a Top 10 sorozat?
# talgaby 2013-08-17 08:39
De. Elvileg. Legalábbis a felosztás után a mi mappánkba került. De annál tényleg lövésem sincs, milyen kategória, ezért maradunk egyelőre az európaiak kirakásánál.
# godemperor 2013-08-18 11:49
Remek, félelmetesen jó poén! Az egyébbe tán belefér. Ha nem dolgoznám magam hülyére, még fordítanám is tovább szívesen :) Egyébként ez a bátyám fiókja, csak lusta vagyok átjelentkezni.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta