Ki van itt?

Oldalainkat 561 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok! hoo-03-hir
 
Mint azt az egyik utóbbi frissítésben már említettem, a Grimm Tündérmesék lekerült a naptárról, helyét - csak ebben a hónapban - a Robert E. Howard története alapján készül Becsületbeli ügy veszi át, méghozzá jelenleg a harmadik fejezettel.
 
Cormac Fitzgeoffrey miután bosszút állt az árulóvá lett Von Gonler bárón, a sivatag felé vette útját hogy felkutassa és felelősségre vonja a Sieur Gérard halálát okozó muszlim urakat. Azonban a vak véletlen egy olyan szövetségest sodort az útjába, akire nem számított: Ali-El-Yar egyetlen túlélőjét, Gérard lovag fegyvernökét, akitől azt is megtudta, hogy az árulás súlyosabb mint, azt bárki gondolta, és immár csak ők ketten állhatnak a hitszegők és azok célja közé, ami nem más mint egy önálló királyság kihasítása a Szentföld területéből a keresztény és a muszlim világ orra előtt. Azonban nem számoltak a gazdátlan vitézzel, akit immár csak a bosszúszomj vezet... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Airyku 2013-08-14 22:21
Csak most értesültem, hogy a Grim lekerült a naptárról! Ha ez számít, a nagy kedvenceim közt volt! Köszönöm, hogy eddig fordítottátok és dolgoztatok rajta! Remélem nemsokéra lesz ismét. (meg Tarot, Bűnbocsánat, Menthetetlen.) :)
# talgaby 2013-08-14 22:40
Tarot megy folyamatosan, Bűnbocsánat is nemsokára lezárul.
# fullillegal 2013-08-19 00:30
A "Tanácsok leendő világuralmi zsarnokoknak" is hamarosan teljes lesz?
# talgaby 2013-08-19 08:31
Esküszöm, azt hittem, azt vagy másfél éve kitettem. Jövő héten megpróbálom eszembe vésni.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta