Ki van itt?

Oldalainkat 560 vendég és 0 tag böngészi

A héten a délelőtti frissítések során három új sorozatba is belekezdünk, amiből kettő a CO hagyatéka, egy pedig múzeumos. Ezen belül a mai napot a kőkemény akciózásnak szenteljük, amelyet egy meglehetősen érdekes sorozattal vezetünk fel.
A mai frissítés tárgyának címe Hét pszichopata, és a kötet a Hét című BD-sorozat első elemét képezi. Amely, mint mostanság sok CO-s cucc, az Egyéb kategóriába ment. Mégpedig azért, mert a Hét egy roppant vegyes valami. Hét kötet, hét különböző író, hét különböző rajzoló, hét nagyon erősen eltérő zsáner. A mostani politikai-történelmi thriller mellett lesz benne klasszikus fantasytól sci-fin át jakuza drámáig szinte minden.
Az első rész maga egy kissé egyedi szemléletet mutat a II. világháborúval kapcsolatban. Tanúi lehetünk egy, a Führer elleni merényletkísérlet megszervezésének, ám ez nem igazán olyan, mint amit a filmekben megszokhattunk. A tervet egy őrült találja ki, az elképzelés gyakorlatilag megvalósíthatatlan, a csapat pedig papírral rendelkező elmebetegekből áll. A kivitelezés pedig… nos, az maradjon meg a kötet titka.

sept-01-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# mxyzptlk 2013-08-19 08:52
Nagyon örülök hogy megint lesz hetes sorozat az volt a kedvencem (a hittérítős rész valami fergeteges). Azt megkérdezhetem hogy a kémes sztorik mint az alpha, a nicolas coda (ha jól emlékszem a címükre) meg egy természetfeletti, kicsit horror beütéses sorozat a szentély is majd felkerül az oldalra?
# talgaby 2013-08-19 09:27
Nincs most itt nálam a gyűjtemény, de úgy emlékszem, egyik sem. Egy része talán allcomicsos lesz, egy része meg nem lesz többé elérhető.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta