Ki van itt?

Oldalainkat 567 vendég és 0 tag böngészi

cage-15-hirMint délelőtt ígértem, ma egy kicsit zúzni fogunk. Mégpedig nem mással, mint Brian Michael Bendis egyetlen igazi szerelmével, Luke Cage-dzsel, aki ekkoriban, a kilencvenes évek legsötétebb korszakában épp a fogcsikorgatós zsoldos időszakát élte. És a karjait gyakran keresztbe fonót.
A Cage 15. száma a múlt héten megkezdett Szerelemért, se pénzért című crossover második részét képezi, és mint ilyen, a Silver Sable galériánkba került. Már csak azért is, mert a sztori nagyrészt továbbra is arról szól, hogy Silver, Cage és Terror egymást marják a tantrikus ereklye hajkurászása közben. Habár a mostani füzetben kicsit megbontjuk az egyensúlyt, ugyanis Cage és Silver nagyrészt közösen dolgoznak a már-már nevetségesen folyton megszökő Terror ellen.

És ha már ennyire belelendültünk, akkor jöjjön inkább ma a Mortal Kombat vs. DC Universe következő fejezete, amelyben Sub-Zero kutakodik a világukat sújtó jelenség nyomában, és amely egy igen pokoli kalandnak ígérkezik számára.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# doggfather 2013-08-20 13:19
és tényleg mindegy mit ír bendis, Cage lesz benne.

miért nem ír akkor cage képregényt??
# talgaby 2013-08-20 13:34
Hú, egyszer olvastam, hogy miért nem. Talán a szerkesztőség félt, hogy nem lenne sikeres, de valami oka tudom, hogy volt. Mintha valamelyik képregények végi interjúban lett volna (olyanban, amit majdnem minden sorozat végére odatettek egy adott hónapban).
# doggfather 2013-08-21 14:46
pedig ha valakit hát cage-et TÉNYLEG jól is írja az első perctől kezdve.
# talgaby 2013-08-21 16:29
A szerelem csodákra képes. :) Amúgy ja, de Cage egy olyan figura, akinek a saját sorozatain eléggé átok ül. Ebből a szempontból a Marvel Aquamanje: hiába volt több zseniális címe, valahogy az olvasók sose zárták a szívükbe.
Mondjuk speciel ez itt nem tartozott a zseniális címek közé, na de a kilencvenes években mi volt az a Marveltől, amit ma is hajlandóak felvállalni?
# doggfather 2013-08-22 13:11
deadpool ;)

lehet nem jó helyen kérdezem, de mi lett a képregény.net-tel??
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta