Ki van itt?

Oldalainkat 632 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

pokember-v1-038-hirMúzeumunk ma folytatja Pókember cirkuszi fellépésének dokumentálását. mint azt a múltkor már láthattuk, a modern idők komolyabb kihívásainak megfelelően a hálószövő pontosan tudta, hogy mennyire látványos előadással kell készülnie, ha versenybe akar szállni a videojátékokkal vagy a televízióval. Ám senki sem sejtette, hogy mennyire lelkes és odaadó felkészülést végzett. Igazi elkötelezett szórakoztatóként még arra is hajlandó volt, hogy kölcsönkérjen egy kis mutagén anyagot pár fura szlenggel beszélő kétéltűtől, hogy aztán a legváratlanabb pillanatban még egy fejet növesszen magának. Akkor még nem sejtette a közönség, hogy ezzel a módszerrel akart aztán betörni a stand-up iparba: két fejjel kétszer annyi poént szórhatott el mindenfelé.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# farek001 2013-08-30 08:56
Sziasztok!

Köszönet a Pókember régebbi számainak megosztása miatt!
Anno ez volt az utolsó rész amiben magyarul olvastam Kitty Pryde történetét. Sikerült még a következő részt angolul feltalálnom belőle,de nem tudtam meg soha a történet végét. Most ez hála nektek pótolva lesz.
És persze az se semmi,hogy kedvenc Pókunk hogy lealázta a Tűz Urát. :)
# peter parkőr 2013-09-03 18:34
a 21-es és 22-es oldal egyezik !!!
Légyszi tegyetek valamit ! :(
# talgaby 2013-09-04 10:59
Tudjuk. Sepi szkenje, ő cserélheti majd le, de mostanság megint nem nagyon érhet rá, mert a hétfői frissítést se tette ki.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta