Ki van itt?

Oldalainkat 578 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

sup-bat generations i 04 00 hirMegint eltelt egy év az életemből, ami azt jelenti, hogy ismét egy - lassacskán már hagyománnyá váló - születésnapi frissítést kaptok tőlem, mégpedig a pontosan egy éve elkezdett Superman & Batman - Generációk I/4-es részét(Előtte pedig érdemes elolvasni az első 3 részt is, ha már nem emlékeznétek az eddig történtekre.)

Bevallom őszintén, az eredeti tervek szerint a mai napon ennek a sorozatnak a II. évada kezdődött volna el, de ugye mind tudjuk, hogy ember tervez... és a nagy tervezgetésből most ez lett. Ennek leginkább a krónikus beíróhiány volt az oka, amit csak nagy nehezen tudtunk leküzdeni, így az új évad kezdete helyett szépen, 1 éves keretbe foglalva az I. évad utolsó számát "vehetitek kézbe". 

Ami 1989-ben veszi fel a fonalat, 10 évvel azután, hogy Supermant a Fantomzónába száműzték, és 20 évvel azután, hogy Bruce Wayne, az eredeti Batman Ra's Al Ghul kezei közé került. Láthatjuk, amint ez eredeti Batman fia, Bruce Jr. végre szembenézhet a démon fejével, amint azt 20 évvel korábban az apja is megtette. De a találkozó nem úgy végződik, ahogy a Sötét Lovag számított rá, és ennek eredényeként a világ veszít egy hőst, de nyer kettőt!

Az utolsó történet a távoli jövőben, 2919-ben játszódik, ahol az örökifjú Batman felkeresi a végre már öregedő Supermant, hogy kicsit izgalmasabbá tegyék az unalmassá vált univerzumban töltött életüket és emlékezzenek az elmúlt szép időkről. Az emlékezés közben pedig láthatjuk a két hős legelső találkozását, de nem azt, amit az első füzet 1939-ben játszódó történetében már láthattatok, hanem egy 10 évvel korábbi, 1929-es kalandot, ahol két, akkor még pelyhedző állú szuperhős először csapott össze közösen későbbi nemezisükkel.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # egyvalakivalamije 2013-08-28 19:29
off, de nem tervezitek lefordítani az amazing fantasy 15-öt? mert egyik kategóriában sem találtam
# talgaby 2013-08-28 20:21
De, valahol meg is van az egész (szó szerint egész, Pókon túli sztorik is), de valahogy mindig halogatódik az átrakása új szkenbe. majd úgy egyszer totál véletlenszerű módon kikerül. De tartalmilag annyira nem nagy hiány, az ASM kb. minden hatodik oldalán összefoglalják az egészet. :)
# pepea 2013-09-02 15:47
Farek és Zaj!
Nagyon szépen köszönöm, nagyon szeretem JB rajzait, örülök, hogy megcsináltatok! Szuper! Mégegyszer köszönöm! :)
# demeterf 2013-09-19 17:17
Ezer köszönet! :-) Már régóta vártam :-)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta