Ki van itt?

Oldalainkat 612 vendég és 1 tag böngészi

  • feelboy76

tf-idw-15-hirAldarion megint kicsit távol van a szerkesztőfelülettől, ezért én teszem ki a következő hétvégi óriásrobotos füzetet. A TransFormers v2 (vagy IDW ongoing, ahogy általában nevezzük) 15. száma jön most soron. A mostani füzet egyrészt eloszlat minden kétséget arról, hogy az itteni xenofób szervezet még csak nem is leplezi, hogy a marveles Humanity First nevű mutánsgyűlölő álcivil összefogás arcátlan fénymásolata; másrészt szerencsére egy ennél sokkal jobb történetfonalra is koncentrál: megtudhatjuk, hogy pontosan mi történt Megatronnal a Dicsőség Megatronnak 12. száma óta, miként élte meg az azóta eltelt bő ezer földi napot. És persze alaposabban megszemlélhetjük azt a brutál új alakot, amit összekalapáltak neki, és ami annyira király lett, hogy a történelem során először a képregényes designból készítettek egy játékot. Lehet elalélni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# G1 2013-09-03 13:07
Drift-ről ne feldkezzünk meg játékfigura szempontjából mert ő volt az első olyan IDW-és.Hírek szerint lesz Dreadwing is ebben a sorozatban ugyanezel a megatron testtel csak más szín és fej van hozzá:
http://www.seibertron.com/events/fullsize.php?event_id=299&size=1&image=10
És íme képregényben:
http://www.seibertron.com/transformers/news/transformers-generations-deluxe-idw-style-megatron-to-receive-g2-dreadwing-repaint/26740/
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta