Ki van itt?

Oldalainkat 893 vendég és 0 tag böngészi

asm-v1-014-hirNem is emlékszem, mikor volt utoljára, hogy nem egy pókemberes Múzeum-frissítés után jött az amerikai Amazing legújabb epizódja nálunk…
Mindenesetre most így esett, így hát nézzük, mi vár ránk:
Legfőképpen egy kissé kényelmetlen érzés mindazok számára, akik egy kényelmes székben ülve olvassák ezt a füzetet, ugyanis ez a szám két dologról is híres. Egyrészt itt tűnik fel először a Zöld Manó, Peter későbbi legfőbb nemezise, aki ekkor még csak egy okos cselszövő volt, és nem minden idők legleleményesebb embere, aki jogerősen elítélt tömeggyilkosként került a nép akaratából a világ legveszélyesebb szervezetének élére.
Nem, itt még egy seprűn repkedett. Egy rakétahajtású seprűn. Egy vékony nyélen. Nyereg nélkül. És a történet szerint kétszer megjárta rajta oda-vissza a New York – Los Angeles távot. Vagyis legalább harminc órát ült egyfolytában egy rúdon. Azt csodálom, hogy a sztori végén képes volt még felegyenesedve járni.
Ó, meg közben kieszelt egy cseles csapdát a hálószövőnek, amiben véletlenül felbukkant egy kissé pipa óriás is. Esetleg ez is érdekes lehet a tizennegyedik szám tartalmát illetően.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zsolt.balazs0910 2013-09-21 15:19
ha tudnátok mióta várom!
# Farek 2013-09-21 21:58
Mesélj, mióta? :)
# zsolt.balazs0910 2013-09-27 17:30
hát az előző rész óta! am nem, mióta pókembert olvasok! elszeretném mind olvasni!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta