Ki van itt?

Oldalainkat 502 vendég és 0 tag böngészi

genzo-creations-03-hirkepSziasztok!

Lehet, rájöttetek már, hogy ha a saját gyártmányú kiadványom van terítéken, akkor valami különleges alkalom van, ami szerény személyemhez fűződik. Ez vagy HZs-tagsági évforduló, vagy születésnap. Ezúttal sincs ez másképp, a hagyomány töretlen, egy évet hozzáadtam az életkoromhoz, és ez jelen esetben azt (is) jelenti, hogy itt a Genzo Creations 03!
A füzet tartalma nem sokban tér el a megszokottaktól. Rajongói munkák ismét vannak, energiaital ezúttal nincs, mert kifogytam az ötletekből, viszont van helyette olvasnivaló. Ugyanis helyet kapott a kiadványban Ben Reilly barátom Deadpool-leírása, ami egy ideje a blogomon is olvasható, viszont az lassan eltűnik az éterből, szóval ezt átmentettem ide az utókornak. És talán nem csak ez fog átkerülni.
Képregény is van, sosem találjátok ki, hogy kivel a főszerepben. Ha nem is akartok gondolkodni rajta, akkor vessétek rá magatokat a lapra, jó olvasást és szórakozást kívánok mellé.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # farek001 2013-09-20 20:41
Először is: Sok Boldogot! Az energiaitalos tervek nélkül kicsit fura volt(eddig "mindig" voltak,de sebaj majd legközelebb),az extra Deadpool viszont remek volt.
Köszönet érte!
# Genzo 2013-09-21 22:32
Köszönöm a jókívánságot! Igen, tudom, hogy az népszerű cucc volt, igyekszek valahogy visszahozni. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta