Ki van itt?

Oldalainkat 546 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-040-hirSziasztok!

Múzeumunk a végére ért a Pókember leghíresebb cirkuszi fellépését feldolgozó fényképsorozatnak… vagy legalábbis ezt hittük egészen a közelmúltig. Ugyanis napvilágra került egy új amatőr felvétel, amit egyenesen egy hazánkfiának köszönhetünk. Kiderült ugyanis, hogy a hálószövő a kimerítő mutatványok után annyira megéhezett, hogy nem sokkal a műsor után az utcán gondolkodás nélkül rávetette magát az első arra járó olyan furgonra, amely éppen élelmiszert szállított a környékbeli üzleteknek. Mint a képen is látható, ez a jármű egy frissen bevándorolt magyar autóját takarta, aki annyira friss volt még a tengerentúlon, hogy a hazulról hozott kocsin a feliratot sem festette még át. Az ő fia fényképezte le ezt a jelenetet, ami egészen idáig a családi ereklyék között hevert, ám nemrég egy kedves olvasónk megosztotta azt velünk. Igazi világpremiernek lehetünk hát most szemtanúi.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Péter Parker ! 2013-09-27 14:24
Pékember a khirály! meg a Bosszú Angyalai
! Tényleg: hol is volt Pókember a new yorki Loki- Chitauri támadásnál?
:)
(az utca front amúgy is meggyengült amikor Fekete Özvegy fenn kakaskodott az űrmotoron.........

Jut eszembe: a MAD magazin 517-ben van Bosszúállók-paródia, Beteszitek? Lefordítva ám !
Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :D
# Péter Parkőr 2013-09-27 19:24
most látom, hogy ez a száma valóságban is megvolt :( Édes istenem !
(Néha baromi öregnek érzem magam)
# Amanojaku 2013-09-27 19:24
én még mindig azon röhögök, hogy minden hírképhez egy külön sztorit kreáltok. hogy jutnak ezek az eszetekbe, hogy így kifordítjátok a képek jelentéstartalmát?
pókiról meg annyit: ő még nem MFU (bár szerintem igen) nameg én úgy magyaráznám, hogy akkor még nem volt pókember, csak Peter Parker, és a csodapókban azért volt annyi daru, mert még mindig renováltak.
# talgaby 2013-09-27 20:24
A jelek szerint van némi népszerűsége, mert egy másik oldalon ugyanezzel próbálkoznak, csak ott éles, új honosításoknál. De ott is jó visszajelzést kaptak a fórumon.
# matrixhv 2013-09-28 10:20
Nekem nagyon tetszenek ezek a hír szövegek, már írtam is bent a Pókemberes topicban.
Amúgy én arra gondoltam a kép kapcsán, hogy körbejárja az összes zöldségest, és minden tököt megsemmisít, hogy a Vészmanó ne tudjon több tökbombát gyártani. Minden elpusztult tök életet menthet - ezzel le is van rendezve a lelkiismereti része. :)

De talgabynál van az igazság.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta