Ki van itt?

Oldalainkat 509 vendég és 0 tag böngészi

Egymás után immáron harmadik alkalommal jelentkezik a Múzeum, amely ma délelőtt egy vadonatúj szárny megnyitásán üdvözli a látogatókat! A Disney-épületünk legújabb részlege az 1991-ben indult DuckTales című magazin archív példányainak közszemlére tételét tűzte ki maga elé.
A nyolcvanas évek demográfiai hullámában született nemzedék nagyja valószínűleg igen sok emléket társít a Kacsamesék címen megjelent sorozathoz, amely ennek a kiadványnak az alapját képezte. Hiszen az volt az első „hosszú” Disney-sorozat, ami rendszeresen ment az akkor még összesen két adóból álló magyar televízió egyes csatornáján minden vasárnap kora délután. Nem lenne meglepő, ha akadna nem egy olvasó, aki fel tudná még túrni a szekrényt azon videokazetták után, amelyre ezeket az epizódokat rögzítették. Nekik is szól a mostani füzet, a Ducktales 1991/01-es száma. És persze mindazoknak, akik koruk okán lemaradtak erről, ám kíváncsiak minden idők egyik legsikeresebb Disney-sorozatának képregényes megfelelőjére. Benne a Beagly- (vagy ahogy inkább hívtuk: Bigi-)fiúkkal.

ducktales 199101 hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# pdzs88 2013-10-06 10:35
Ez is Donald kacsás. CSak a rajzflim képregényes verziója. Amúgy valamelyik oldalon online fent van a "teljes?" rajzfilmsorozat.
# talgaby 2013-10-06 17:25
Ilyenkor majdnem 100%-ig biztos vagyok, hogy az emberek egy sort se olvasnak a hírből, csak rákattintanak a képre. Ugyanis amit írtál, arról szól az egész hír. :-)
(Amúgy Donald speciel az animációs sorozatban csak a bevezető történetben szerepelt, a magyarul kiadott adaptációs képregényben meg talán egyszer sem, szóval inkább csak kacsás, de aligha donaldos. :-) )
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta