Ki van itt?

Oldalainkat 554 vendég és 2 tag böngészi

  • feelboy76
  • human1104

top10-v1-1-hirA mostani délelőtti frissítésünk tárgya immár másodszorra talál új otthonra. Az eredetileg az Yggdrasil Baráti Kör honlapján megjelent széria egyszer már átköltözött a CO-Mixra, most pedig hozzánk. (Ez a magyarázat az utolsó oldal után odabiggyesztett felhívásra.)
A Top Ten című sorozatról van szó, Alan Moore egyik művéről, amely sok más egyéb amerikai képregényével együtt az általa felügyelt, ám szervezetileg a WildStorm (és ezzel később a DC) alá tartozó America's Best Comics imprint alatt jelent meg. Ennek ellenére a sorozatot nem a DC, hanem a Sci-fi kategória alatt találhatjátok.
A sztori maga a rendőrsorozatok, a szuperhősös zsáner és a sci-fi egy sajátságos elegye. Egy olyan városban járunk, ahol mindenkinek, a legutolsó sarki fűszeresnek is van valami emberfeletti képessége. nem feltétlen a sebezhetetlenség és a lézertekintet, de mindenki bír valami szupererővel. Köztük azok a zsaruk is, akiknek rendet kellene tartaniuk egy ilyen helyen. Mint sejthető, ez a munka korántsem olyan, mint egy hétköznapi rendfenntartóé, legalábbis nekik nem kell rutinszerűen más dimenziókban kutakodni nyomok után.
Az YBK ennek a sorozatnak az első hat részes sztoriját (meg egy előzmény könyvét) készítette el évekkel korábban, ezt tesszük majd mi ki ismét szép apránként.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# peter parkőr 2013-10-15 10:06
Elég vad és zaklatott történet !
# galamb 2013-10-15 11:09
Hát igen, nek is kicsit sok volt, a felénél föl is adtam.
# mxyzptlk 2013-10-15 11:59
A yggdrasilról lesz még képregény, itt? Emlékszem hogy régen olvastam ott még a B. P.R.D.(hellboy testvérsorozat)-t is.
# talgaby 2013-10-15 14:44
Azt az infót kaptam, hogy abból elkészítették végig az első sztorit, így az igen, elvileg lesz itt. Azon túl emlékeim szerint csak a Top Ten, más nem, mert a többi címük eléggé csonka volt. (Meg ott kezdődött ugye a Malibu-Mortal, de azóta azt teljesen újracsináltam itt.)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta