Ki van itt?

Oldalainkat 711 vendég és 0 tag böngészi

szives-bocsok-01-hirA hét utolsó délelőtti frissítésében Múzeumunk egy új ifjúsági sorozatba kezd bele, ami sokban hasonlít a tegnap befejeződött Csip-csup csodákhoz. Ez is még a kilencvenes évek előtt jelent meg először, szintén egy akkor begyűrűző animációs sorozathoz kapcsolható, és ez is több rövidebb történetből áll.
A Szíves bocsokról van szó (egyes helyeken Gondos bocsok néven szerepelnek), egy nagy csapat felhők közt élő, beszélni tudó medvéről, melyek mindegyike úgy néz ki, mint egy nagy plüssmackó, hasán egy cuki óvodásjellel. Amelyből képesek boldogságot okozó sugarakat lövellni.
Igen, a célcsoport nagyon megáll a 3-6 éves korosztálynál, és Kalán néni kalandjaival ellentétben idősebbek tényleg eléggé korlátozott szórakozást lelhetnek benne, ám a kisgyerekes szülők remélhetőleg örülhetnek annak, hogy a gyerkőcnek mutathatnak még egy olyan képregényt, ami garantáltan és 100%-ban megfelel neki.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Fantasia 2013-10-26 21:34
És talán az ilyesminek még erkölcsi tanulsága is van.
# talgaby 2013-10-26 21:51
Legtöbbször igen. Persze, dedós, de hát óvodásoknak készült. :) Meg nem akarja lenyomni a kicsik torkán. Nem egy Jamie és a csodalámpa, ám a célzott korcsoportnak szerintem ez egy eléggé jó olvasmány. Őszintén jó lenne tudni, hogy akad-e olyan szülő, aki éles próbán tudja ezt igazolni nekünk. :)
# Fantasia 2013-10-27 18:18
Az egyik uncsitesóm(idén már hat), de a rajzfilmverziót az apja előásta netről, meg azt hiszem a tv.ben is megy megint. Mondanom sem kel, fiú létére imádta.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta