Ki van itt?

Oldalainkat 673 vendég és 0 tag böngészi

groo 10 hirMára igazából egy teljesen másféle, gyökeresen eltérő hangulatú CO-hagyatékot szántam, ám a sors egy nem túl kegyes játéka folytán annak kirakása ellenkezett volna a jó ízléssel. A következő bekezdés ezért igazából kissé nehezen íródott, és ki is fog majd lógni hangulatilag a főoldali szomszédságából.
Grooban az a legszebb, hogy valamiképp mindig könnyen találok hozzá megfelelő hírképet, ami visszaadja azt a mindent átható bugyutaságot, ami címbéli barbárunkat és kalandjait áthatja. A ma délelőtt (újra)közölt Image-féle sorozat 10. füzetében Groo egy szokatlan vetélytársra akad, aki még nála is hatásosabban műveli azt, amihez barbárunk a harmadik legjobban ért: a hajók elsüllyesztéséhez. (Az első amúgy a kaszabolás, a második pedig a sajtszósz. Senki se ért úgy a sajtszószhoz, mint Groo. A kaszaboláshoz meg pláne. Különösen, ha társul hozzá egy hadsereg is.)
Persze egy igazi Groo-rajongó már sejtheti, hogy valami turpisságnak kell állnia mögötte, hiszen alig akadhat bárki széles földkerekségen, aki gyorsabban elsüllyeszthetne bármely vízen lebegő alkalmatosságot Groonál. Aggodalomra semmi ok, a történetből kiderül majd, milyen csodásan csalafinta cselszövéssel csámborognak csalfa csalóink.

Elnézést kérünk az utóbbi napokban tapasztalható szerverfennakadásokért. Sajnos nincs hozzáférésünk, így fogalmunk sincs, mi okozza és mikor múlik el stabilan. Ugyanakkor hosszas szünetek nincsenek, így érdemes akár fél óra múlva visszanézni, hogy ismét megyünk-e.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# thor odinson 2013-10-31 09:01
na igen. a végén benézte aragones! Mert ugye elvileg nem érhetne oda a a csónakkal sehogysem. :)
# talgaby 2013-10-31 09:19
Amíg Vakkandor ott van közvetlen mellette, addig a vízi alkalmatosságok a felszínen maradnak. Szóval ameddig nem hagyja a parton a kutyust, nyugodtan hajózhat. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta