Ki van itt?

Oldalainkat 752 vendég és 0 tag böngészi

f4-018-hirA klasszikus Marvel kedvelőinek valószínűleg tetszeni fog ez a hét nálunk, ugyanis mindkét ilyen jellegű sorozatunkból friss füzetek kerülnek majd fel.
Mint oldalt látható, ezek közül az első a Fantasztikus Négyes, amelynek 18. számában egy új sokat visszatérő ellenfél debütálásának lehetünk most szemtanúi: itt tűnik fel először a Szuper-Skrull, aki ekkoriban még csak ezen az egy néven ismert.
A később Kl'rtként is ismert űrbéli harcos bemutatkozása természetesen továbbra is követi a sorozat megszokott metódusát, vagyis szépen, egyesével kielemezzük az F4 egyes tagjaihoz viszonyított erejét illetve maga a csapat is türelmesen, egyesével száll szembe vele. Ez még az a korszak volt, ahol az emberiség nem igazán találta fel a csapatmunkát.
Amúgy a sztori egyes elemei igencsak ismerősek lehetnek egy jóval korábban megjelent Marvel Mini-történetből, ami akkor a Titkos inváziót parodizálta. Innen is látszik, hogy Giarrusso nagyon jó ízléssel választotta ki a Minikbe tett kalandjai alapjait.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# pendragonhu 2013-11-19 14:47
köszi, a klasszikus részek a legjobbak
# peter parkőr 2013-11-20 10:33
Régi idők! mennyi mindent tudtak belezsúfolni egyetlen kockába ! :S
egyébként a Bosszú Angyalai már jelzi a csapatjáték megjelenését. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta