Ki van itt?

Oldalainkat 473 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-43-hirÉs végül elérkezett ez a pillanat is. A mai nappal, a Macskanő v3 43. füzetének kirakásával befejeztük ezt a jó pár éve futó sorozatot a HálóZsákon. És mivel a későbbi történeteket mind más oldal foglalja, a v2-es széria meg túl hosszú és túl macerás ahhoz, hogy belefogjak, így pár esetleges minit leszámítva sajnos ezzel ki is fújtak Selina kalandjai nálunk. (Hacsak nem akad egy beíró, aki hajlandó belevágni egy 100 részes sorozatba, mert hogy én le nem ülök a PhotoShop elé hozzá, az hétszentség.)
Maga a füzet vicces módon a töltelékéra tölteléke. Egy egyrészes sztori, amiről látszik, hogy a fiókban tartották, hisz tökéletesen beilleszthető lenne szinte akárhova az elmúlt és leendő 10-15 füzet környékén. Selina nem várt segítségkérést kap Gotham egyik zűrös kerületéből, amelyet egy igen termetes hüllő zaklat a helybéli védelmezők elfogyasztása által, és ezt persze kedvenc besurranó tolvajunk nem igazán hagyhatja.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# petipeti 2013-12-03 16:02
Szerintem ebből a szériából még hiányzik a 83 rész. Nem?

http://dc.wikia.com/wiki/Catwoman/Covers
-1 # zajrus 2013-12-03 16:54
Az lényegében nem ehhez a szériához tartozik, hanem a Gotham City Sirens-hez illetve leginkább a BN crossoverhez ;)
+1 # talgaby 2013-12-03 18:35
Ahogy zajrus mondja. Mivel az allcomics és a BlaTeCo majd egyszer nagy sokára lebokszolja egymással, hogy ki mit csinál meg a Blackest Nightból, ez már az ő reszortjuk lesz. Plusz ahogy írtam, nagyrészt náluk vannak a későbbi Macskanőhöz köthető címek is.
# 2013-12-04 21:55
és nem lehetne esetleg megbeszélni velük, hogy ha már ilyen sokáig vittétek a macskanőt, esetleg az Új 52 Macskanő címet átpasszolnák nektek? Talán nekik is könnyebbség lenne, hisz nagyon sok címet bevállaltak.
# talgaby 2013-12-04 23:06
Lehetne, de igazából nincs is nagyon kedvem belevágni még egy ongoingba. Plusz annak az eleje siralmas. Ha tényleg vinnék valamit, akkor vagy beleugranék a Harley Quinn-sorozatba Dodsonéktól, vagy elkunyerálnám a Sirenst, ami ennek a kvázi folytatása (bár a Macskanő v3 vége és a Sirens között volt egy Hush szíve mint jelentős átkötő esemény).
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta