Ki van itt?

Oldalainkat 254 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-iv-4-hirA HálóZsák utolsó előtti Street Fighter-történetének, a Street Fighter IV előzményeit feldolgozó mininek végére értünk. És még a hírbe is egy másik nőnemű szereplő igencsak kidomborított másodlagos nemi jegyei kerültek, hogy ezzel is növeljük a sorozat híreinek változatosságát!
Ugyanis sajna maga a sztori nem igazán tartalmazza ezt. Mármint a változatosságot. Aki emlékszik még a Street Fighter II Turbo maxisorozat végére, az nagyon nem fog meglepődni a mostani fordulaton sem. Az aktuális főhősünk (Abel) nagy harcban áll a nála sokkal erősebb főellenséggel… o'pardon, Shadaloo-vezetővel, és amikor már nagyon elbukna, felbukkan a semmiből egy hirtelen Akuma. Akit ugyan a játék lassan egy sima erős figurává butított a régi legyőzhetetlen rejtett főellenséges státuszából, ám itt még igenis egy eléggé komoly hatást keltő alak.

És mellé itt van egy igen alaposan megkésett októberi amerikai képregényes helyzetelemzés is. Ami már a múlt héten is kimehetett volna, ha nem felejtem el, hogy még mindig adós vagyok vele elenyésző számú olvasómnak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta