Ki van itt?

Oldalainkat 240 vendég és 0 tag böngészi

f4-019-hirMa délután visszatérünk az időben. Jó messzire… bár a hónapban lesz még olyan megjelenésünk, ami bőven ez előtt jelent meg eredetileg (igazából Marvel korszak előtt… de ezt majd akkor). A Fantasztikus Négyesről van szó, amelynek tizenkilencedik számában először bukkan fel a Bosszú Angyalainak egyik legnagyobb ellenfele, aki azon gonosztevők hosszú-hosszú sorába tartozik, melyet a hatvanezres létszámuk ellenére sosem sikerült igazán legyőzniük. Sőt, igazából egyáltalán legyőzniük. Az F4 ezt most megteszi öt oldal alatt. Hogy némileg érzékeltessük a kirakathősök és a valódi szuperhősök közti szintkülönbségeket.
Marvel-szakértők már rájöhettek, hogy Kangről beszéltem feljebb, aki ekkor még Rama-tut fáraóként uralta az ősi Egyiptomot, és aki azért megmutatja, hogy nem kispályás, mert megérkezésük után azonnal elfogja az F4-et. Másrészt ezt szinte minden létező ellenfelük elérte akkoriban, szóval lehet, annyira ez mégsem nagy szám. Mindenesetre ha valaki kíváncsi arra, hogy miként festhet Jack Kirby Sue Stormja fáraónőjelmezben, az most megtekintheti ebben a számban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Jason Todd 2013-12-17 14:49
Érdekes, a 60-as években mennyi helyen feltűntek a Fáraók, Jim Aparo is 69-ben rajzolta a Fantom Fáraó történetét.
# talgaby 2013-12-17 16:00
Mert közismert tény, hogy az ősi Egyiptom volt minden gonoszság forrása. Annyi gonoszság volt ott, hogy az egyszerűen szétterült a teljes idővonalon. Emiatt vezethetünk vissza minden rossz dolgot hozzájuk. Beleértve a Teletubbiest is. :)
# peter parkőr 2013-12-17 16:48
hát kérem jha: már a Csillagkapuban is megmondták hogy minden Egyiptomból ered, onnan indul. :)
(Élő Monolit is- ami gyerekkorom kedvence is vala)
# Jason Todd 2013-12-17 17:15
Idézet - talgaby:
Mert közismert tény, hogy az ősi Egyiptom volt minden gonoszság forrása.


Ez idáig rendben is van, de miért a flower power idején vették ezt észre? :)
Lucy in the sky with diamonds? :D
# talgaby 2013-12-17 17:33
Mert lehet, akkor volt elég anyag a szervezetükben ahhoz, hogy meglássák az időszövedékből áradó egypitomisságot.
# Farek 2013-12-18 12:39
Idézet:
...először bukkan fel a Bosszú Angyalainak egyik legnagyobb ellenfele, aki azon gonosztevők hosszú-hosszú sorába tartozik, melyet a hatvanezres létszámuk ellenére sosem sikerült igazán legyőzniük. Sőt, igazából egyáltalán legyőzniük. Az F4 ezt most megteszi öt oldal alatt. Hogy némileg érzékeltessük a kirakathősök és a valódi szuperhősök közti szintkülönbségeket.
Öhöm... az elűzzük Kangot és megakadályozzuk a tervét mennyiben más legyőzés, mint az Angyaloké? Fejtsd már ki, légy szíves, igazán kíváncsi vagyok rá. :)
És a vol. 3-as Kang Dynasty történetben a legyőzés és börtönbe zárás miért nem számít legyőzésnek? Mert ha azért, mert utólag Marcus megszöktette, akkor szinte soha egy szuperhős sem győzött még le senkit. ;)
# talgaby 2013-12-18 14:27
Angyalok általában: Kang megjelenik az Angyaloknál, a sztori végén visszatér a birodalmába és kényelmes palotájába és készül a következő tervére.
Itt: F4 megjelenik nála, Kang visszatér a biro… ja, hopp, hogy elvették tőle a birodalmát és a semmibe menekül, ahonnan egy időparadoxonnal kell kikerülnie. :)
# Farek 2013-12-18 17:40
Naaaaa... itt még szó sem volt róla, hogy Rama-Tut egyenlő Kanggel, szóval azért nem teljesen tiszta az összehasonlítás.
Ráadásul csak azért a semmibe menekül az egyiptomi hobbikertjéből, mert ezután építette fel a saját birodalmát, a számára is távoli jövőben. Ha már akkor is lett volna neki olyan, akkor tutira oda vonul vissza.
# Farek 2013-12-18 18:06
Ráadásul Ben Grimm gyorsabban úszik, mint egy sok rabszolga hajtotta hajó (ez nyilván így van, hiszen ezt ki is jelentik!), utána pedig lazán elköt és bravúrosan elvezet egy ókori lovasfogatot, nyilván azért, mert minden nap ezt teszi... Hagyjuk már... :)
# talgaby 2013-12-18 19:00
Miért ne, világháborús veterán, megtanulta, hogyan hasznosítsa a rendelkezésre álló eszközöket.
# Farek 2013-12-18 22:20
Idézet - talgaby:
Miért ne, világháborús veterán, megtanulta, hogyan hasznosítsa a rendelkezésre álló eszközöket.
Aha...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta