Ki van itt?

Oldalainkat 484 vendég és 0 tag böngészi

littlest-snowman-hirFeliz navidad!

Avagy kellemes karácsony… előtti napot mindenkinek! Az amerikai filmekkel ellentétben kis hazánkban az a szokás, hogy 24-én este ajándékozzuk meg szeretteinket, mi viszont egy kicsit előbbre hozzuk ezt az alkalmat… hogy még legyen ideje mindenkinek a hagyományos halvacsora (vagy ami éppen szokás) előtt ráhangolódni kissé az ünnepi hangulatra.
Mai füzetünk ugyanis a szokásos Marvel-különszám helyett egy régimódi karácsonyi mese 1957-ből… amikor a Marvel-hősök még nem is léteztek!
(Amúgy a Marvel azért maradt el, mert nincs. A cég nem adott ki tavaly és idén sem. Náluk nincsen karácsony.)
A történetünk Charles Tazewell egyik (talán úgy-ahogy ismert) hőséről, a Pöttöm Hóemberről szól és arról, hogy miként mentette meg jó pár lelkes városlakó közreműködésével a karácsonyt, hogy annak szelleme vidámságot és örömöt hozzon a világ minden lakója számára. A kiadvány az összefogás története, amely elmeséli nekünk, miként szereztek egy városka lakói elég havat ahhoz, hogy megépíthessék az az évi Pöttöm Hóemberüket, akire aztán hatalmas feladat hárul, ám szerencséjére továbbra is számíthat a barátaira annak kivitelezésében.

Ezzel a kedves kis történettel kívánunk mindenkinek nyugodt szentestét, szép ajándékokat, finom étkeket és sok-sok vidámságot az összes olvasónk cukorszívébe!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Logaan67 2013-12-25 17:46
Köszönöm az egész éves áldozatos munkátokat és Kellemes Karácsonyi ünnepeket,sikerekben,olvasókba n gazdag boldog új esztendőt kívánok Nektek! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta