Ki van itt?

Oldalainkat 481 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-gog-2-hirÉs ahogyan a lenti hír végén megígértük, máris itt van a Macskanő: Gotham védelmezője című Másvilágok-mini második, egyben befejező száma. Amelyet Macskanő elég komoly páccal indít, hiszen nem elég, hogy az új nemezise, a Denevérember eléggé komolyan összeverte, most éppen egy toronyból közeledik megközelítőleg 9,81 m/s² gyorsulással az aszfalt felé. Ami egy meglehetősen kényelmetlen pozíció.
Persze ha a főhősnőnk rögtön az első két oldalon fűbe harapna, aligha töltenénk meg egy félszáz oldalas füzetet, ám ez nem jelenti azt, hogy a két főszereplő körüli bonyodalom olyan hamar elrendeződne. Sőt, Selina Kyle és Bruce Wayne egyre szorosabb kapcsolata okán egy olyan elem is feltűnik a történetben, amely talán nagyobb veszélyt jelent Gotham cicafüles védelmezőjére, mint a sötét köpenybe burkolózó bűnözőzseni. Aki amúgy annyira kemény ebben a sztoriban, hogy nem lenne meglepő, ha a Wanted évekkel később belőle is merített volna.

És ezzel vége, kedves olvasók, a 2013-as évnek. Alig pár óra múlva elköszönünk ettől az esztendőtől, hogy belépjünk 2014-be. Mindenkinek boldog új évet kívánunk, a megfelelő korúaknak minimális macskajajt holnapra, és persze jó étvágyat a hagyományos szerencsehozó lencséhez és évköszöntő virslihez azoknak, akik hódolnak ezeknek a szokásoknak. Mi most ismét búcsút intünk nektek egy hónapra, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat és februárban visszatérjünk a szokásos kerékvágásba. Bár addig is valószínű, hogy közzéteszünk egy-két közleményt az oldallal kapcsolatban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# peter parkőr 2014-01-01 11:00
BUÉK mindenkinek !
hajrá Hálózsák !
# BGabor 2014-01-03 13:38
Boldog Új Évet Kívánok
# zozi56 2014-02-28 05:17
1 nap az indulasig - tesztkomment.
# Elil Gariand 2014-03-01 17:08
Üdv vissza ismét, és sok sikert, jó fordítást kívánok ezévre :)))))))))))
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta