Ki van itt?

Oldalainkat 471 vendég és 0 tag böngészi

tf-idw-ongoing-17-hirSziasztok!

Ma ismét átveszem Aldarion helyét, hogy egy TransFormers-frissítés felkonferálását végezzem el.
Mert bizony ma egy nagyobb kihagyást követően visszatérnek az óriásrobotok a HálóZsákra, hogy tovább folytassák végeláthatatlan háborújukat. A háborút, amelynek képregényes krónikái idén harminc éve szórakoztatják a rajongókat.

Mai füzetünk az IDW-féle ongoing (vagyis a TransFormers v2, de igazából szinte senki sem nevezi így) tizenhetedik száma, az Álcák bosszúja című történetszál negyedik epizódja, amelyben a nemrég vadonatúj testben visszatért Megatron (akinek a feltámadásai száma lassan a marveles X-Men Főnixével vetekszik) a címnek megfelelően roppant mód bosszút áll a megmaradt Autobotokon, de közülük is örök nemezisén, Optimusz fővezéren. Aki a konfrontáció során súlyos döntésekre és pontos célzásra hagyatkozik, ám az események ettől még igen hátrányosan alakulnak az Autobotok számára. Különösen amikor egyik tagjuk a pánik hatására meggondolatlanul, és meglehet, egész népe számára balsorsot hozóan cselekszik…

És ezzel egyben hivatalosan is visszatértünk a pályára. Az újraindulás örömére igyekszem a héten minden nap valami új füzetet keríteni, hogy illő módon köszöntsük a 2014-es évfolyamunkat, jövő héttől pedig mindenki számítson a normál ütemre. Ami heti 2-4 frissítést fog valószínűleg takarni, plusz a délelőttieket.

(Egyelőre az új motorban még nem tudjuk a hír fejlécét állítani, szóval ha valakinek hiányzik a jó kis TF-es header, annak sajna várnia kell még egy jó darabig. A stabilitási gondok elhárítását követően terveink szerint ezt állítjuk vissza legelsőként.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Feast 2014-03-05 14:52
Megatron miből lett újra összerakva, hogy ennyire el van szállva magától?
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta