Ki van itt?

Oldalainkat 583 vendég és 0 tag böngészi

disney-ev-promo

Sziasztok!

Aki kedveli a minden korosztálynak szóló történeteket, az valószínűleg örülni fog a HálóZsák nagy 2014-es vállalkozásának. Ugyanis idén megkísérlünk minden egyes héten kitenni egy új Disney-kiadványt – legyen az a húsz évvel ezelőtti füzetek HD minőségű digitalizált változata, az erre az esztendőre elkészített hét(!) válogatáskötetünk valamelyike vagy egy meglepetés különszám.

Ugyanis P. Eryka 2012-es feltűnésével nem csak a Dagobert életének honosítása valósulhatott meg, hanem a közreműködésével addig soha nem látott mértékben készítettük el az új történeteket – már csak ezért is reménykedem abban, hogy egy nap még visszatér, hogy folytathassuk ezt a nagyszerű és nagy tempójú munkát.
Ám mellette a Disney-szkennelőnk, Darkness is ellátott igen tetemes Mickey-digitalizálással, amely hatására megszületett a döntés, miszerint idén és talán jövőre is kéthetente megy ki egy új füzet, hogy ezzel aztán kerek húsz éves lemaradást alakítsunk ki az eredeti megjelenésekhez képest.

Persze huszonnégy füzet és hét házi kötet még közel sem lenne elég az előttünk álló negyvenkét hétre, ám a hátralévő tizenegy Dagoberttel, két különszámmal és a többi szkennel együtt enyhén szólva is több mint elég Disney-képregény áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy eddig sosem látott oldalszámmal bővítsük egyetlen esztendő leforgása alatt egy részlegünket.

Remélem, ti is akkora örömötöket lelitek majd a régi és új történetek olvasásában, mint mi az elkészítésükben/digitalizálásukban!

A Disney év hivatalosan hat óra múlva, pontban délben veszi kezdetét Dagobert bácsi életének következő fejezetével, egy újabb vadnyugati kalanddal, amiben jó pár valós híresség vendégszereplése várható!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# ntglaci 2014-03-09 07:53
Sziasztok!
Övek becsatolva, jöhet az áradat!
Köszönöm a magam és gyermekem nevében is!
Üdv: Laci!
# mxyzptlk 2014-03-09 11:01
Nagyszerű.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta