Ki van itt?

Oldalainkat 532 vendég és 0 tag böngészi

tf-idw-ongoing-18-hirElismerem, a mai hír címére sokkal jobban hangzott volna, hogy „Egy vendetta vendettája.” És lehet, ha Aldarionnak lett volna alkalma megírni ezt a hírt, azt is kapta volna. Ám a TransFormers v2 (IDW ongoing) 18. számának egyik fő eseménye egyszerűen már olyan arckaparóan banálisan másolja a japán számítógépes RPG-k egyik legfárasztóbb kliséjét, hogy az (újbóli) elolvasása után egyszerűen nem tudok egy objektív és méltó felvezető hírt kreálni az Álcák bosszúja című történetszál utolsó fejezetéhez. Még úgy sem, hogy a legutóbbi TransFormers videojáték zenéjét hallgatom ihletszerzés végett.
A mostani számmal elvileg befejeződött a hét eleji alakváltózás, innen igyekszünk visszatérni a vasárnapi menetrendhez… ami alatt nem azt értem, hogy most vasárnap rögtön számítsatok egy új füzetre. Meg azt sem, hogy ne. De annyit elárulhatok, hogy ha Aldariont nem köti le túlságosan a munka – meg az, hogy a kapunkat és a postafiókunkat megállás nélkül hevesen döngető fantasyrajongók igényeit és csillapíthatatlan éhségét is kielégítse –, akkor a franchise kedvelői elég alapos kárpótlásban részesülnek a tavalyi szünetért.

Szolgálati közlemény: Visszajelzések alapján észleltük, hogy a „Közvetlen linkek a letöltésekhez” funkció nem működik. Nem a füzeten, hanem általánosságban. Igazából annyira nem használjuk ezt a funkciót, hogy elfelejtettük megnézni, egyáltalán működik-e az új oldallal. Dolgozunk rajta, de addig is a CBZ letöltés működik, illetve ha valakinek van letöltésvezérlője, használja a galéria linkjeire.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zotyo_a_gazdasz 2014-03-10 19:15
Hello!

Az utolsó két TF számot nem tudtam letölteni képenként, csak pdf-ben.
Amikor közvetlen linket kérek a letöltéshez, mindig hibát jelez az oldal.
Ennek valami különös oka van, vagy nálam lehet a hiba (több IP-ről is próbáltam).

Köszönettel:
# talgaby 2014-03-10 21:31
Frissítettem a hírt, benne találod a választ.
# zotyo_a_gazdasz 2014-03-10 22:46
Köszönöm szépen.
# KiD2 2014-03-10 21:54
1024x768-ban nézzétek meg a címsort, elég érdekes.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta