Ki van itt?

Oldalainkat 366 vendég és 0 tag böngészi

disney-tpb-13-hirSziasztok!

Megpróbáljuk minél erősebben indítani a múlt héten bejelentett Disney évet, vagyis az évadnyitó Dagobert élete után rögtön egy új HálóZsák válogatáskötettel nyitunk!
Ugyanis minden rajongó nagy örömére Erykával tavaly több mint hatszáz oldalnyi klasszikus honosítást gyűrtünk le ebben a témakörben, ami néhány elfekvő plusz egyénileg készített sztorival együtt hét teljes válogatáskötetet megtöltött, amiket ebben az évben mind egy szálig kipakolunk. Eredetileg úgy gondoltam, hogy minden páros hónapban lesz egy, de a februáron áthúzódó kényszerszünet egy kissé felborította ezt az elgondolást.

Ebben az évben elég nagy hangsúlyt fektetünk a Barks—Rosa párosra, amit a nyitótörténet, az Aranysisak igencsak történelem központú folytatása és két klasszikus Barks-rövid is jól szemléltet majd. Mellettük leginkább az olasz vonal képviselteti magát, meg egy kis skandináv, de ez utóbbi tényleg csak a változatosság végett, elvétve.

Illetve mivel kaptam olyan visszajelzéseket, hogy egyes szülők kinyomtatják otthonra ezeket, jó ha tudják, hogy innen kezdve minden kötet minimum kétfajta borítóval jelenik meg: egy magyarországi hagyományos típusúval (véletlenszerű, humoros borítókép) és egy amerikai jellegűvel (ami szorosan kapcsolódik valamelyik – általában Barks—Rosa-féle – történethez). Akár első-hátsó borítónak is tekinthetjük őket.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-03-16 08:23
az Aranysisak is fenn van itt a Hálózsákon ?!?
:)
# talgaby 2014-03-16 09:37
Igen, 2013/1-es kötet nyitótörténet. A Barks—Rosa kettősöknél mindig hasonlóan, de sorrendben haladunk.
# Erik11 2014-03-16 09:07
Közönöm. $ =)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta