Ki van itt?

Oldalainkat 648 vendég és 0 tag böngészi

awc-v2-018-hirItt van végre az új év első nyugati parti frissítésre, a Nyugati parti Angyalok v2. 18. része. És, bár az év új, a füzet egy régi, egész pontosan tavaly decemberben elkezdődött hosszú történet második száma.
Hőseink a vadnyugaton találják magukat, de szerencsére Sólyomszemnek itt is vannak barátai, így hamarosan összeállnak a vadnyugat hősei a föld leghatalmasabb hőseivel! Kapunk egy kis visszatekintést a közös múltbéli élményekről, majd pedig, miközben Energikon megpróbál életet lehelni az elromlott időgépbe, a többi hős csatlakozok a fegyverforgatókhoz, hogy együtt számolják fel a korabeli „szuperbűnözők” nagyszámú gyülekezetét.
Megláthatjátok, milyen is az, amikor az új nyugat találkozik a régivel, hogy közösen fogjanak össze a rosszarcúak ellen. A csata után pedig hőseink úgy döntenek, hogy nincs más hátra, mint előre… vagy előre, mint hátra… mindig összezavar ez az időutazás… szóval merész tettre szánják el magukat, hogy kiszabaduljanak szorult helyzetükből.
De, ha azt hittétek, hogy az előző rész vége volt sokkoló, akkor nézzétek meg a mostaniét! Garantálom, hogy eláll a szavatok!

Szolgálati közlemény!
Zozi bütykölésének hála ismételten működik a füzetek galériáinak alján található „Közvetlen linkek a letöltésekhez” gomb. – talgaby

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-03-22 10:28
nagyon jóóóóóóóóóóóóóók !!! :D
avengers foreva' !
(zászlólengetés ezerrel!)
# elil gariand 2014-03-22 17:55
máris várom a következő részt és egyúttal köszönöm ezt a mostanit :)
# zotyo_a_gazdasz 2014-03-22 20:00
Nagyon szépen köszönöm, hogy visszaállítottátok a funkciót!
Alig várom, hogy tesztelhessem a következő TF-en :)
# elil gariand 2014-03-23 09:12
meg akartam említeni hogyha a Hapiend magazinokra kattintok akkor kőkeményen visszakerülők a főoldalra.
:( Légyszi tegyetek valamit.
# talgaby 2014-03-23 11:23
Nem tudom reprodukálni a hibát, mindegyik megnyílik új és saját ablakban is. Várd meg, hogy teljesen betöltsön a sorozat galériája.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta