Ki van itt?

Oldalainkat 480 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Újabb vasárnap lévén itt az ideje, hogy tovább dübörögjön a Transformers sorozat. Aki csodálkozik a tempónkon, azoknak elárulom, hogy az idei évben valóságos Transformers dömping várható, feltéve hogy Tyrant bírja a tempót. Ennek legfőbb oka, hogy szeretném végre letudni a v2-es sorozatot, valamint a kapcsolódó miniket. Ez tehát két dolgot jelent: hogy idén sok új címre nem kell számítani, illetve hogy havi egy vasárnapon kívül mindre kerül egy-egy alakváltós történet.

Folytatva a sort, rögvest itt van egy új négyrészes mini első száma, amely a Sötétség Szíve címre hallgat, a főszerepében pedig minden álcák egyik legnagyobb ásza, Galvatron! Igen, az a Galvatron aki legutóbb, a Leleplezés során halálát lelte... De hát tudjuk jól, hogy az igazi nagyágyúknak nem szokása sokáig halottnak maradni, ezúttal sincs ez másként, azonban visszatérése után rögvest egy megdöbbentő rejtéllyel kerül szembe: miközben ő halott volt, a Gorlam Prime teljesen elnéptelenedett, de a halott világon nem maradtak holttestek. A Sötétség Szíve sürgetésére "főhősünk" a komor rejtély nyomába ered, azonban a megtalált válaszok nem épp olyanok, mint amire számított...

A füzet érdekessége, hogy elég kettősnek mondható: remek történet találkozik a rettenetes grafikával. Azonban a rajzok ellenére mindenképp javallott elolvasni ezt a történetet, mert az első számával megkezdjük a menetelést az év végén sorrakerülő, sorozat záró esemény, a Káosz felé.

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# pepea 2014-03-26 13:32
Aldarion!
Örülök, hogy van folytatása TF szériában! :) Várom a következő részt.
Egyetlen kérdésem van, hogy valójában 100 részig lezárt a sorozatnak?
# Aldarion 2014-03-26 18:36
Ha az Első Regenerációra gondolsz, akkor sajnos igen. A sorozat véglegesen befejeződött 100. számmal.
# pepea 2014-03-26 21:27
Ó, ez már fáj a szívem! Mert nekem nagyon tetszik sorozat. :(
# Aldarion 2014-03-27 01:24
Hát ezzel nem vagy egyedül, sokan jobban kedvelik a klasszikus sorozatot, de hát ez nem rajtunk múlik...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta