Ki van itt?

Oldalainkat 677 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ma ismét a világ legnagyszerűbb képregénymagazinjának egy újabb számát ismerhetitek meg, és ahogy már tavaly nagyrészt megszokhattátok, a klasszikus érához térünk vissza.
A Fantasztikus Négyes 20. számában hőseink ismételten egy új ellenséggel szállnak szembe, mint ahogy azt a kor hagyományai erősen megkövetelték. Meg amint azt Jack Kirbytől és a kifogyhatatlan fantáziájától azt elvárhatjuk. Ez az ellenfél nem más, mint a Molekulaember, akinek az arca itt még egy félresikerült plasztikai sebészeti kísérletre hasonlított és a hatalma is eléggé behatárolt volt – ám így is elegendő ahhoz, hogy a metróra kényszerítse hőseinket megszokott Fantasztikocsijuk helyett. És mi sem bizonyítja még a molekulaember erejét, hogy a csapatnak némi külső segítségre is szüksége lesz majd ellene.

PLUSZ!
Beírópalánták (meg igazából beírók) is jó, ha tudják, hogy frissült a HálóZsák PhotoShop-suli a zajszűrés nevezetű témakörrel, ami kilenc dokumentumot foglal magába. Ezt a műveletet feljavítás néven is ismerik, és általában ettől fáznak a leginkább a kezdő beírók, így remélhetőleg ezzel a doksiköteggel sikerül most egy nagy lépést tennünk az autodidakta beíróképzés megvalósulása felé.

PLUSZ PLUSZ!
Beírók figyelmébe ajánlom, hogy frissült a HálóZsák fontpakk is jó sok tucat új betűtípussal (összesen kb. 170 fájllal, amiben benne van Wearwolfff legújabb csomagja is). Valószínűleg ez volt az utolsó olyan nagy frissítés, ahol csak úgy legyártottam egy csomó fontot, innen kezdve már csak azok kerülnek bele, amik konkrét munka kapcsán kerülnek honosításra.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Zaj 2014-03-27 12:33
Itt működik a Zajszűrés? Hmm, itt nem. :)
# kicsispuri 2014-03-27 20:31
Sziasztok, szuper az oldal imádom és további jó munkát nektek. Egy észrevétel, az F4 v1be nézzetek bele mert láttam Alfa különítményt meg Lényv2 t is benne.
# talgaby 2014-03-27 21:05
Igen, szándékosan vannak ott.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta