Ki van itt?

Oldalainkat 631 vendég és 1 tag böngészi

  • habszi

in-memoriam-warrior

Mint azt minden bizonnyal sokan tudjátok, A HálóZsák kabalafigurája Póklány, ám mellette akad még valaki, aki legalább ekkora hatással volt a filozófiánkra, oldalunk legmélyebb szintű arculatára. A rendalitás elméletének kidolgozójára, HARCOS™-ra gondolok, akinek tanai komolyabb benyomást tettek ránk, az oldal tagságára, illetve rátok, az olvasókra, mint azelőtt és azóta bármi.

Eme világkép alkotója és legfőbb prófétája, az egykoron James Brian Hellwig néven született, ám már jó ideje törvényesen is csak HARCOS™-ként szólított pankrátorlegenda a tegnapi napon végleg eltávozott a Testamentum Felföldjére, hogy onnan létezése utolsó csatájával beteljesítse Karmáját és elérje a Magasabb Létek síkját.

Egykori szövetsége, a WWE négy nappal ezelőtt emelte őt az örökös legendái sorába. Emlékezzünk meg mi is róla legnagyobb műve és egyben prédikációinak gyűjteménye által.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Farek 2014-04-09 11:00
Legyen boldog Testamentumban.
# Blue S. 2014-04-09 20:42
R.I.P.

Tinikorom egyik pankrátor bálványa. Miatta (is) kezdtem el edzőterembe járni. Akkoriban szinte senki nem tudott angolul a környéken, így fogalmunk sem volt, hogy miről beszél. Mégis alig vártuk, hogy berohanjon a ringbe, arra a király rockzenére és a közönség félelmetes ovációja közepette a sz@rt is kiverje az aktuális ellenfélből.
# Hal Jordan 2014-04-09 22:28
Nem tudjátok esetleg létezik magyar nyelvű anyag James Brian Hellwig filozófiájáról, esetleg papírformátumban?
# Farek 2014-04-09 22:30
Magyarul a hírben alul található linkben is olvashatod. Papírformában kizártnak tartom.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta